Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Προσοχή στις ακαδημίες !

Τις τελευταίες μέρες φημολογείται έντονα για κινήσεις που γίνονται αναφορικά με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ηρακλή , από ανθρώπους που ήταν παλιότερα σε αυτό το πόστο.

 

Στην δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα αναφέρουμε ονόματα , αλλά όπως μας μεταφέρεται επιχειρείται μια προσπάθεια επιστροφής ορισμένων ατόμων που κατά την θητεία τους υπήρχαν πολλές ενστάσεις.

Ολόκληρο τον χρόνο που οι ακαδημίες βρίσκονταν προ των πυλών της διάλυσης όλοι τους εξαφανίστηκαν  και έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους.

Μετά την προσπάθεια που έγινε από τον Χάγκαν και ορισμένους γονείς  και το γεγονός ότι λειτουργούν κανονικά οι ακαδημίες και από την πλευρά των πληρωμών, κάποιοι ονειρεύονται και προσπαθούν να μεθοδεύσουν την επιστροφή τους.

Αυτή η είδηση και μόνο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από τους γονείς  που σε καμιά περίπτωση δεν είναι θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι ακαδημίες  του Ηρακλή δείχνουν να βρίσκουν ξανά τον δρόμο τους και ήδη επιστρέφουν πολλά παιδιά που είχαν φύγει, ενώ η Μίκρα ξαναγίνεται κυψέλη νεαρών ποδοσφαιριστών, όταν το καλοκαίρι ήθελαν όλοι να φύγουν από τους «κυανόλευκους»

Most Popular

To Top