Χωρίς κατηγορία

«Γιάννη γερά»

Θέλω να γράψω τόσα πολλά για την ομάδα μας και τον τρόπο που δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο

, το πώς προπονούμαστε, και πως όλα αυτά σε συνδυασμό με τον κόσμο μας που είναι σε όλα τα γήπεδα μαζί μας και παρόλα αυτά μία άτυχη στιγμή σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα και να σκέφτεσαι μόνο γιατί να συμβαίνουν τέτοια άσχημα περιστατικά στον αθλητισμό. Φυσικά μιλάω για τον τραυματισμό του συμπαίκτη μου Γιάννη Δαμαλή που μας έκανε να νιώσουμε για μια ακόμη φορά ότι πάνω από όλα είναι το ανθρώπινο στοιχείο, και ο αθλητισμός και τα υπόλοιπα έπονται. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του αφιερώσουμε την νίκη μας και να ευχηθούμε ταχεία και καλή ανάρρωση.
      Με τον επόμενο αγώνα κλείνει ο πρώτος γύρος και θέλουμε την νίκη απέναντι στον Πιερικό που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί αυτά τα ματς κρύβουν πολλές παγίδες. Θα δουλέψουμε σκληρά και αυτήν την εβδομάδα για να κάνουμε ακόμα μία νίκη.
    Κλείνοντας θέλω να πω ότι από την αρχή της χρονιάς οι τραυματισμοί δεν μας άφησαν να παίξουμε και να χαρούμε την πορεία μας όλοι μαζί αφού κάθε βδομάδα η ατυχία μας χτυπούσε την πόρτα..
Εύχομαι ο τραυματισμός του Γιάννη να είναι ο τελευταίος.
     Δημήτρης Μασλαρινός  #7

 

Most Popular

To Top