Ελλάδα

Οι Γερμανοί αποκαλούν τον Μπουτάρη Ηρακλή !

Και όμως στην Γερμανία αποκαλούν τον Γιάννη Μπουτάρη Ηρακλή !

Μπορει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης να βρέθηκε πολλές φορές κοντρα με τους «κυανόλευκους», με αποκορύφωμα το βιντεο από τα καρναβάλια , αλλά δεν γλυτώνει από τον Ηρακλή.

H Frankfurter Allgemeine Zeitung φιλοξενεί ένα δημοσίευμα για το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Ο αρθρογράφος σημειώνει: «Η μακρινή Αθήνα παράγει σωρεία κακών ειδήσεων. Εκεί γίνονται οι μεγάλες απεργίες, εκεί συζητείται αν το νέο χρηματοδοτικό κενό του κράτους είναι 30 ή ‘μόνο’ 20 δισ. ευρώ. Αντίθετα η Θεσσαλονίκη επιφυλάσσει πάντα ευχάριστες εκπλήξεις».

Η FAZ επισημαίνει ότι ο Γιάννης Μπουτάρης μπορεί να μην έχει καταφέρει να κρατήσει τη Θεσσαλονίκη αλώβητη από την κρίση, ωστόσο, όπως λέει, «από την 1η Ιανουαρίου 2011 που ανέλαβε το αξίωμά του η διοίκηση της πόλης λειτουργεί αισθητά καλύτερα και σαν τον Ηρακλή καθαρίζει τους στάβλους του Αυγεία.

Μία διεφθαρμένη μαφία στελεχών του δήμου, η οποία εικάζεται ότι διέπραξε απάτες εναντίον της Θεσσαλονίκης με συνέπεια την απώλεια πάνω από 50 εκ. ευρώ, πρέπει τώρα να απολογηθεί στη δικαιοσύνη», σημειώνει ο αρθρογράφος εξαίροντας το επιχειρηματικό πνεύμα του Μπουτάρη που συμβάλλει στην αναβάθμιση της πόλης.

Most Popular

To Top