Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γεωργίου : «Ξέρουμε ποια φανέλα φοράμε»

Στο «Αθλητικό Metropolis»  φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Άκης Γεωργίου, μιλώντας για την φετινή προσπάθεια της ομάδας ώστε να προβιβαστεί στην Football League 2

 ενώ δεν έκρυψε την ευχαρίστηση του για τα υπόλοιπα αρνητικά αποτελέσματα των ομάδων που ωφελούν βαθμολογικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για την προσπάθεια που γίνεται όλον αυτόν τον καιρό τόνισε:
«Αρχίσαμε από τον Φεβρουάριο και μετά να πατάμε γερά το γκάζι, και ευτυχώς τα πράματα πάνε καλά. Θα πάνε και καλύτερα στο μέλλον πιστεύω, αρκεί να συνεχίζουμε να δουλεύουμε όπως τώρα».

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:
«Σίγουρα υπάρχει μεγάλη πίεση, ξέρουμε που παίζουμε και ποια φανέλα φοράμε. Στόχος είναι η άνοδος αρχικά στην Football League, και στην συνέχεια στην Super league. Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη, όμως όπως ξέρουμε σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Στόχος είναι η άνοδος».

Για την εμπειρία που ζει ο ίδιος φορώντας την φανέλα του Ηρακλή είπε:
«Ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα, αφήνουμε την κατηγορία στην άκρη. Σίγουρα με φορτώνει ένα άγχος να φοράω μία τόσο βαριά φανέλα, είναι όμως κάτι που δεν βγάζω στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον προπονητή της ομάδας, Σούλη Παπαδόπουλο είπε:
«Είναι ένας τέλειος προπονητής, δουλεύει πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία, ξέρει πως να δουλέψει με τον κάθε ποδοσφαιριστή και αυτό φαίνεται».

Ενώ για τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ομάδων σχολίασε:
«Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μας πήγανε καλά τα αποτελέσματα, και αυτό είναι ένα ευχάριστο γεγονός. Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας κοιτάμε πως μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, και από κει και πέρα το οποιοδήποτε καλό αποτέλεσμα θα είναι ευχάριστο».

Τέλος για το κάλεσμα των οργανωμένων προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο 25χρονος μέσος τόνισε:
«Πιστεύω πως ο σκοπός ήταν να μας δείξουν πως είναι μαζί μας, μας στηρίζουν, και μας ωθούν ώστε να καταφέρουμε να ανεβάσουμε την ομάδα κατηγορία».

Most Popular

To Top