Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τώρα μόνο «Γάμα» …Ηρακλή

Τρία χρόνια κοροϊδεύουν τον Ηρακλή και τον κόσμο , τέρμα πλέον οι συμβιβασμοί και η πραγματικότητα επιτάσσει Γ΄ Εθνική , ώστε οι κυανόλευκοι» με το σπαθί τους να κερδίσουν την κατηγορία.

 

Την στιγμή που κοροϊδεύουν τον κόσμο στην Σουπερ Λίγκ με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων, την στιγμή που έχει αποδειχθεί ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σαθρό, για ακόμα μια φορά προσπαθούν να καταδικάσουν τον Ηρακλή.

Δεν είναι λαϊκισμός αλλά πραγματικότητα. Στην Σουπερ Λίγκ 5-6 ομάδες θα έπρεπε να είναι σε άλλη κατηγορία. ¨Άλλαξαν τους κανονισμούς και θα το κάνουν εκ νέου για να τις κρατήσουν στην κατηγορία. Στην Φούτμπολ λίγκ η πλειονότητα των ομάδων δεν έχει τα απαραίτητα στοιχεία για να παίξει στην κατηγορία.

Βρήκαν όμως τον τρόπο και πάλι να βρεθούν απέναντι στον Ηρακλή.

Τα ψέματα όμως τέλειωσαν και η ομάδα θα παίξει στην Γ΄ Εθνική ώστε αγωνιστικά να κερδίσει την άνοδο της. Η μάχη για την μεγάλη επιστροφή θα καθυστερήσει κατά ένα χρόνο, αλλά όλοι αυτοί που βρέθηκαν απέναντι από τον Ηρακλή, κάποια στιγμή θα βρεθούν στον δρόμο του «ημίθεου».

Ο Ηρακλής έχει συνηθίσει να τραβάει μόνο του τον δρόμο και θα προσπαθήσει για μια ακόμα φορά να σηκώσει την σημαία της δική του επανάσταση, την στιγμή που όλοι οι άλλοι προτιμούν να βρίσκονται κάτω από μια …. «ομπρέλα».  

Most Popular

To Top