Μπάσκετ Ηρακλής

Ευχές απο το γυναικείο μπάσκετ

Ευχές απο τον ΜΑσλαρινό για τα 104 χρονια του ΗρακλήΟ προπονητής Βασίλης Μασλαρινός και πέντε καλαθοσφαιρίστριες του Ηρακλή με αφορμή τα 104 χρόνια συμπληρώνει ο σύλλογος έκαναν τις δικές τους ευχές:

 

 

 «Είναι ακόμα μια ιστορική στιγμή για τον Ηρακλή καθώς κλείνει 104 χρόνια ιστορίας. Το σωματείο μας καταφέρνει όχι απλώς να επιβιώνει, αλλά να δημιουργεί και τα κατάλληλα κίνητρα για όλους τους νέους και τις νέες, ώστε να βρίσκονται κοντά στον αθλητισμό. Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά στον σύλλογο μας και με πολλούς τίτλους» τόνισε ο Μασλαρινός.

Έλλη Ζωγράφου: «Είναι τιμή μου να είμαι μέλος αυτής της ομάδας η οποία κλείνει 104 χρόνια ιστορίας. Εύχομαι ο Ηρακλής να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλητικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της Ελλάδος».

Σοφία Κασάπη: «Από πλευράς μου εύχομαι χρόνια πολλά στον ιστορικό σύλλογο της Ελλάδος και να τα χιλιάσει».

Πελαγία Κοκκίνου: «Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Εύχομαι στον σύλλογο να τα χιλιάσει και να τον δούμε όπως του αξίζει».

Γωγώ Κανταρά: «Είμαι από εννέα χρονών στον Ηρακλή και ξέρω τι σημαίνει. Εύχομαι στην ομάδα μου να τα κάνει χίλια τα χρόνια γιατί αυτός ο σύλλογος αξίζει να είναι πάντα πρωταγωνιστής».

Δάφνη Τζαμαρία: «Εύχομαι στον Ηρακλή χρόνια πολλά γεμάτα τίτλους και χαρές. Ο Ηρακλής είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδος με πολύ κόσμο, και τέτοιες ομάδες αξίζουν να είναι ψηλά».

Most Popular

To Top