Χωρίς  δηλώσεις οι παίκτες

“Έτοιμες οι αγωγές”

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Διπλό   στο Αλκαζάρ
«Γινόμαστε ομάδα-Ευχαριστούμε τον κόσμο»(vid)
Συνθήματα στο γραφείο του Παναγόπουλου
Που αφιερώνει τα γκολ του ο Άλεξιτς
Γενική συνέλευση στον Γ.Σ.
Τεράστια επιτυχία και φέτος στα «Ζαχαριάδεια»
Φωτορεπορτάζ απο το Καυτανζόγλειο
Τότε κόκκινη…. με Ηρακλή κίτρινη
Ανακοίνωση του ΣΦΗ Ασβεστοχωρίου για τον Δρακόπουλο
«Ευχαριστώ τον Τομ Παπαδόπουλο για την χορηγία του»
Ντέμης: «Είχα δοκιμαστεί στον Ηρακλή – Είναι η πιο αδικημένη ομάδα στην Ελλάδα»
Έκλεισε το deal και ανακοινώνεται!-Συνέντευξη Τυπου την Τετάρτη

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

ADVERTISEMENT

1743 logoira1908Καμία ανησυχία δεν υπάρχει για τη συμμετοχή της Καβάλας στη Football League, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της Γιώργος Τσοκτουρίδης τονίζοντας ότι το νομικό επιτελείο είναι έτοιμο για παν ενδεχόμενο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για το κόλλημα που υπάρχει όσον αφορά την τοποθέτηση των Ηρακλή Βόλου και Καβάλας στη Football League: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα είμαστε σε άλλη κατηγορία. Με αυτό το σενάριο ξεκινήσαμε από τον προηγούμενο Μάιο, μετά από συναντήσεις που είχαμε με τον κύριο Πιλάβιο. Τις απαιτήσεις των ομάδων της Super League και της Football League τις ξέραμε και το μόνο που χρειάζεται είναι να πέσουν οι υπογραφές. Γίνεται βέβαια στην Αθήνα ένα παζάρι διαπραγμάτευσης».

Για το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στην Super League και τον ΟΠΑΠ και την μετάθεση της κλήρωσης της Football League: «Ο λόγος που μετακινείται η κλήρωση από μέσα σε μέρα είναι για να διευθετηθούν οι διαπραγματεύσεις. Όταν η ίδια η Football League μας δέχθηκε δεν μπορούν να μας πουν να παίξουμε σε μια άλλη κατηγορία. Ακόμη και να μας πουν αύριο για παράδειγμα να πάμε στη Super League δεν θα το δεχτούμε γιατί έχουμε κάνει προγραμματισμό για τη Football League. Είναι δυνατόν να γεφυρωθεί αυτό το χάσμα. Αν σκεφτούμε ότι τα έσοδα της Super League είναι από τον ΟΠΑΠ και από τα τηλεοπτικά και υπάρχει την ίδια στιγμή μείωση 10% από τη NOVA πώς θα κινηθεί η διοργανώτρια αρχή;».

Για το πώς θα κινηθεί σε περίπτωση που δεν τηρηθεί η υπόσχεση των αρμόδιων φορέων για την τοποθέτηση της Καβάλας στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία: «Όταν λέει ο κύριος Μώραλης ότι αδικηθήκαμε, θα πρέπει να βρούμε μια λύση. Καλό είναι να ληφθεί μια απόφαση για τη Football League γιατί αυτό είναι πλέον μονόδρομος και η απόφαση δεν μπορεί να γυρίσει πίσω.

Το ενδεχόμενο να αλλάξει κάτι θα επιφέρει αγωγές. Έχουμε ειδικό επιτελείο δικηγόρων για όλο αυτό στην Αθήνα. Εμείς και ο Βόλος δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα μας ρίξουν στην Ω Εθνική; Πρακτικά εκεί που φτάσαμε δεν μπορούμε να είμαστε χαμένοι».

Related Posts

ADVERTISEMENT

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.