Ελλάδα

Εξώδικα Κούγια για το θέμα αύξησης ομάδων στην F. League

kougiasΟ Αλέξης Κούγιας προειδοποιεί ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα στείλει εξώδικα στην F. League για το θέμα της αύξησης των ομάδων και στην Σούπερ Λίγκα για το σκάνδαλο, όπως το χαρακτηρίζει, του μη υποβιβασμού των ΠΑΕ που δεν έχουν ενημερότητα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής αναφέρει τα εξής:

«Ο Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και πρώην πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας μέχρι το τέλος της βδομάδας θα αποστείλει εξώδικες προσκλήσεις δηλώσεις προς την FootballLeague, προς την SuperLeague και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τόσο για τα θέματα της αυξήσεως των ομάδων της FootballLeague όσο και για το σκάνδαλο του μη υποβιβασμού και της παρανόμου αδειοδοτήσεως των ΠΑΕ της SuperLeagueπου δεν έχουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και έχουν δεκάδες προσφυγές τόσο στην Ελλάδα όσο στην UEFA και την FIFA.

Όλες οι ενέργειες και οι αποφάσεις της SuperLeague και της ΕΠΟ για το πολύ σοβαρό θέμα είναι εντελώς παράνομες και αντισυνταγματικές και για την Παναχαϊκή είναι αδιανόητο να μην έχει παρέμβει μέχρι τώρα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης και να μην έχει λυθεί αυτό το θέμα δέκα μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της SuperLeague».

Most Popular

To Top