Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Εγγραφές στις Ακαδημίες του ΗΡΑΚΛΗ

images/stories/2488_aep iraklis_logo.jpgΟ ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει το σημαντικό και σπουδαίο έργο που άρχισε εδώ και πολλά χρόνια στις Ακαδημίες, με αποτελέσματα που τον έχουν κατατάξει στις κορυφαίες ποδοσφαιρικές Ακαδημίες της Ελλάδας.

Ποδοσφαιριστές που παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως ο Απόστολος Βέλλιος στην Αγγλία και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στην Γερμανία, έχουν ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες του ΗΡΑΚΛΗ.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ αλλά και η παρουσία του Εμπενίζερ Χάγκαν ως Υπεύθυνου των Ακαδημιών, είναι εγγύηση για το άριστο περιβάλλον που χρειάζεται να έχουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές για να μάθουν, τις τεxνικές και τακτικές του ποδοσφαίρου παρέχοντάς τους συγχρόνως αθλητική και κοι­νωνική παιδεία.

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις της Μίκρας και των Χορτατζήδων και σε συνδυασμό με την παρουσία έμπειρων προπονητών εξασφαλίζουν τις καλύτερες συνθήκες προπόνησης που θα πρέπει να παρέχονται στον ποδοσφαιριστή. 

Τέλος αναφορικά με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, το ετήσιο ποσό συνδρομής για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 ανέρχεται στο ποσό των 430€ σε περίπτωση που γίνει η εγγραφή για ένα παιδί μιας οικογένειας, στο ποσό των 700€ για δύο παιδιά μιας οικογένειας και τέλος στο ποσό των 850€ για τρία παιδιά μιας οικογένειας.

Η εξόφληση γίνεται ως εξής:

  • Για ένα παιδί προκαταβολή 130 € και 9 δόσεις μέχρι το μήνα Μάιο.
  • Για δύο παιδιά προκαταβολή 200 € και 9 δόσεις μέχρι το μήνα Μάιο.
  • Για τρία παιδιά προκαταβολή 250 € και 9 δόσεις μέχρι το μήνα Μάιο.

Στο ποσό της συνδρομής περιλαμβάνεται πλήρης ιματισμός .

Η εγγραφή και η πληρωμή της συνδρομής θα πραγματοποιείται στα γραφεία του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ στην Μίκρα από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 10:00π.μ.-20:00μ.μ. και Σάββατο 10:00π.μ-13:00μ.μ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6975 220728 και 6943 837953

Most Popular

To Top