Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Eκτός Ζαχόρα, αμφίβολος Σκόρτσα

skortsaΜε τις θερμοκρασιακές συνθήκες να μην ευνοούν, ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καυτανζόγλειο (18:00).
Ο Ντάριο Ζάχορα συνέχισε με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Οι ενοχλήσεις στο πόδι του συνεχίστηκαν και μένει εκτός αυριανού αγώνα.
Ο Έντσο Σκόρτσα αποχώρησε από την προπόνηση με ενόχληση στον αριστερό δικέφαλο. Το αν πρόκειται για κατι σημαντικό θα φανεί αύριο πριν τον αγώνα, αν και ελπίζεται ότι δεν θα τον αφήσει εκτός αγώνα.
Ο Σάββας Σιατραβάνης συνέχισε με θεραπεία γυμναστήριο και τρέξιμο.
Στην αποστολή μετέχουν οι εξής (21) ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα προκύψει, αύριο, πριν την αναμέτρηση, η τελική 18άδα:
Κηπουρός, Κολίτσης, Κοντέων, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Κουρδάκης, Κουρούπης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Λίμα, Ιντζόγλου, Μπαμπά, Παληγεώργος, Τάι, Τσιλιανίδης, Ματσούκας, Σκόρτσα, Χιονίδης, Κραγιόπουλος, Σιατραβάνης, Αποστολίδης.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Πουρτουλίδης, Χουάντερσον (χάνει και τον αγώνα της Κέρκυρας, καθώς του επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών) και οι τραυματίες Ζάχορα, Σιατραβάνης.
Η αποστολή θα συγκεντρωθεί αύριο το μεσημέρι σε ξενοδοχείο για να γευματίσει και να αναπτύξει την ανάλυση του αγωνιστικού σχεδιασμού ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος.

Most Popular

To Top