Μπάσκετ Ηρακλής

Δυο στα πιτς, εντοπισμός των λαθών

Στον Ηρακλή ο αγώνας με το Αιγάλεω είναι μια ευκαιρία να διατηρήσει η ομάδα του Θωμά Κωστόπουλου και του Δημήτρη Βατού τις όποιες πιθανότητες για άνοδο απευθείας στην Α2.

Ο Φίλιππος Βέροιας διατηρεί το ξεκάθαρα το προβάδισμα και στον Ηρακλή θέλουν να διατηρήσουν όποιες πιθανότητες έχουν. Από την Τρίτη έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις ανάμεσα σε διοίκηση και τεχνικό τιμ για να φανεί τι λάθη έχουν γίνει. Πολλά συζητήθηκαν, αλλά και πολλοί πήραν το λόγο για το τι φταίει. Άλλος παραπάνω, άλλος λιγότερο. Λάθη έχει κάνει και η τεχνική ηγεσία, κακά τα ψέματα. Ο Χρήστος Χρηστίδης από τη μεριά του ζήτησε από όλους να εξαντλήσουν τα περιθώρια και να γίνει ένα νέο ξεκίνημα. Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Καζάκος έχει χτυπήσει στο δάχτυλό του και απέχει στις προπονήσεις προληπτικά.

Ο Πασαλίδης παραμένει με πρόβλημα στο πόδι λόγω διαστρέμματος, αλλά το θετικό είναι ότι είναι καλύτερα και μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής. Όλοι οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να ακολουθήσουν όσες πιθανότητες έχουν για την άνοδο κι στο τέλος θα γίνει ταμείο. Πάντως, τελείωσαν οι τιμωρίες της έδρας και ο κόσμος θα είναι κοντά στην ομάδα. Ο Ηρακλής είναι στη δεύτερη θέση και μπορεί να ελπίζει μέσω μπαράζ στην άνοδο.

basketplus.gr

Most Popular

To Top