Μπάσκετ Ηρακλής

Απάντηση στο Αιγάλεω

Ανακοίνωση εξέδωσε  η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλη αναφορικά με όσα αναφέρουν οι παίκτες του Αιγάλεω στις ιστοσελίδες του, σχετικά με την φιλοξενία των κυανόλευκων

Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ και οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου δεν διαπραγματεύεται το όνομα της ιστορικότερης ομάδας της Ελλάδας.  Δεν μπαίνει σε καμία διαδικασία «πολέμου» με κανέναν γιατί πολύ απλά όσοι προσπαθούν να ασχοληθούν με το όνομα του ΗΡΑΚΛΗ, το μόνο που αποσκοπούν είναι το τέταρτο της δημοσιότητας. Το τι μπορεί να γράψει, αναφέρει, σχολιάσει ο οποιοσδήποτε στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα θέμα που δεν θα απασχολήσει ποτέ τον επίσημο ΗΡΑΚΛΗ. Το τι ανέφεραν στην προκειμένη περίπτωση καλαθοσφαιριστές της ομάδας του Αιγάλεω, το μόνο που αποσκοπεί είναι να δημιουργηθεί ένταση χωρίς λόγο στην αναμέτρηση του δευτέρου γύρου, ξεχνώντας με αυτόν τον τρόπο τη χθεσινή (18/11) ήττα. Ποτέ στα χρονικά της ομάδας μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ, που φιλοξένησε ομάδες ευρωπαϊκής αγωνιστικής εμβέλειας, δεν έχει γίνει καταγγελία για κλοπή προσωπικών αντικειμένων και χρημάτων από τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας.

 

Η υποδοχή και η φιλοξενία στην προκειμένη περίπτωση της ομάδας του Αιγάλεω ήταν η ιδανικότερη τόσο πριν όσο και μετά το τέλος του αγώνα. Άλλωστε και η αυξημένη αστυνομική δύναμη που υπήρξε χωρίς λόγο εντός και εκτός γηπέδου αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα. Στον επίσημο ΗΡΑΚΛΗ δεν έγινε ποτέ καταγγελία από τους διοικούντες ή τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η αγωνιστική φετινή πορεία του τμήματος καλαθοσφαίρισης έχει αναγκάσει πλέον όλους να ασχολούνται με αυτό αφού βρίσκεται στην επικαιρότητα με τις επιτυχίες του. Όποιος επιδιώκει κακόβουλα να ασχοληθεί με την ομάδα μπάσκετ θα βρει την οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ μια γροθιά απέναντί του. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα επιστρέψει στη φυσική του θέση που δεν είναι άλλη από την Α1 κατηγορία και είναι θέμα χρόνου για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Στο πέρασμά του όμως από αυτές τις κατηγορίες αρκετοί θα είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να ωφεληθούν κακόβουλα αλλά ο σύλλογος θα είναι σε θέση να τους απομονώσει. 

Most Popular

To Top