Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Ανεβαίνουν» οι ξένοι, «ανεβαίνει» και ο Ηρακλής

"Ανεβαίνουν"  οι ξένοι, "ανεβαίνει" και ο Ηρακλής Έξι ξένους παίκτες διαθέτει στο ρόστερ του ο Ηρακλής και ακόμα δεν έχουν εισπράξει αυτά που περιμένουν οι «κυανόλευκοι».

 

Τουλάχιστον όχι στον βαθμό που περιμένουν   καθώς έχουν πολλά περισσότερα να προσφέρουν στην ομάδα.

Ο Κριβοκάπιτς έχει αγωνιστεί ως βασικός σε όλους τους αγώνες και δείχνει ότι μπορεί να είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά μεσοεπιθετικά. Όσο έχει δυνάμεις είναι βαρόμετρο για τον Ηρακλή και διαρκής απειλή για την αντίπαλη ομάδα.

Ο Λόπεζ από την στιγμή που μπήκε στην ενδεκάδα έχει καπαρώσει την θέση στην αριστερή πλευρά της άμυνας και ανασταλτικά είναι ένας παίκτης που δίνει πολύτιμες βοήθειες. Απλά περιμένουν στον Ηρακλή να προσφέρει περισσότερα και επιθετικά κάτι που κάνει κατά διαστήματα.

Ο Φερνάντες αγωνίστηκε ως βασικός σε τρεις αναμετρήσεις αλλά στον αγώνα με τον Θρασύβουλο έγινε πολύ νωρίς αλλαγή. Είναι ένας παίκτης που δείχνει ότι έχει καλά στοιχεία , όμως μπορεί να δώσει περισσότερα και κυρίως να γίνει πιο ουσιαστικός.

Ο Ισαάκ έχει παίξει τρεις φορές ως αλλαγή και χάρισε την νίκη στην αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο. Στο κύπελλο αγωνίστηκε ως βασικός και έδειξε ότι αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα.

Ο Μπανγκουρά όσο έπαιξε στην μοναδική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα έδειξε ότι το έχει το «τόπι». Του λείπει η φυσική κατάσταση αλλά του περισσεύει η τεχνική. Όσο περνάει ο καιρός ο ποδοσφαιριστής από την Γουϊνέα θα είναι η αιχμή του δόρατος στην επίθεση.

Τέλος ο Χουάντερσον ακόμα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας. Ίσως αυτό να γίνει την προσεχή Κυριακή.

Με αυτά τα δεδομένα μόνο από τους ξένους , ο Ηρακλής έχει να περιμένει περισσότερα για να αυξήσει την δυναμική του και τις πιθανότητες του να πετύχει τους στόχους του. Ο χρόνος δείχνει να είναι σύμμαχος των κυανόλευκων και στην επόμενη τετράδα των αγώνων περιμένουν και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Most Popular

To Top