Χωρίς κατηγορία

And a happy new year (ή μήπως μία από τα ίδια;)

Happy new year or  not!Στο θέμα των επαναπροσδιορισμών στόχων, της ανακεφαλαίωσης, της περισυλλογής και της ανασκόπησης δεν ήμουν ποτέ καλή. Κάθε αρχή χρόνο θέτω τους ίδιους στόχους και δεν τους πετυχαίνω ποτέ. Κάθε τέλος χρόνου σκέφτομαι πώς πήγε, τι έκανα λάθος, τι σωστό, πού έφταιξα και πού όχι, τι κρατάω και τι αφήνω από το έτος και τελικά πάντα στα ίδια καταλήγω. Οπότε η σημερινή εξομολόγηση δε θα έχει να κάνει με το 2012, το οποίο –ούτως ή άλλως για τους περισσότερους- ήταν ένα μάτσο χάλια.

Εκείνο που με καίει πραγματικά είναι το 2013. Αλλά ακόμα και με απόλυτη αισιοδοξία σκεπτόμενη, δεν μπορώ να βρω κάτι τις που θα με κάνει να πιστέψω, ότι το φως στο τούνελ θα φανεί τη νέα χρονιά (για να βγούμε από το τούνελ ούτε λόγος…). Οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να ευχηθώ τα γνωστά περί «Ευτυχισμένο νέο έτος» «Καλή Χρονιά» κ.ο.κ.

Θα αρκεστώ, λοιπόν, σε κάτι που μου είπαν και εμένα προ ολίγων ημερών και μου καλάρεσε. «Σκέψου απλά το σήμερα». Και είπα να το προσπαθήσω. Κάθε πρωί που θα ξυπνάω θα σκέφτομαι μόνο την ημέρα μου και τίποτα άλλο. Ούτε τι θα κάνω μετά από ένα μήνα, ούτε μετά από πέντε μήνες, ούτε σε δύο χρόνια. Θα ζω την ημέρα και τη στιγμή. Θα ζω το τώρα, το παρόν. Θα, θα, θα …Είδες;

Πάλι το ίδιο λάθος. Πάλι θέτω στόχους και λέω θα κάνω εκείνο, τούτο και το άλλο. Άραγε θα πετύχει αυτή τη φορά ή πάλι μία από τα ίδια, όπως πάντα; Δε βαριέσαι μωρέ…Αξίζει έστω να (ξανα)προσπαθήσω!!!!

Υ.Γ. Το 2013 να μας φέρει μόνο χαμόγελα!!! Μάκια….

Most Popular

To Top