Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ο Ηρακλής σε όλη την Ελλάδα (photos)

ekdilosi3H ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή διαφημίζεται και προβάλλεται σε όλη την επικράτεια!
Η ΠΑΕ Ηρακλής, μέσω του τμήματος marketing, σύναψε μία πολύ σημαντική συμφωνία με την εταιρία Cosmos Digital Information, από την οποία θα έχει πολλαπλά οφέλη, καθώς το όνομα και όλα τα νέα της ομάδας μας, θα γίνονται ευρύτερα γνωστά σε όλη τη χώρα!
H Cosmos Digital Α.Ε. ιδρύθηκε το 2009 στη Θεσσαλονίκη. Δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής Infokiosk ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει τον Ψηφιακό Τουριστικό Οδηγό, μια ψηφιακή πλατφόρμα διαφήμισης και πληροφόρησης για όλη την ελληνική επικράτεια.
Έτσι λοιπόν, οι φίλαθλοι του Ηρακλή και όχι μόνο, θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να μαθαίνουν και να ενημερώνονται άμεσα για όλα τα νέα και τις ειδήσεις που αφορούν στην ομάδα μας, καθώς έχουν στηθεί οθόνες σε 26 αεροδρόμια της Ελλάδας, σε ξενοδοχεία, κλινικές, εμπορικά κέντρα και σταθμούς μέσων μαζικής μεταφοράς.
Συνολικά, ο κόσμος θα μπορεί να βρει τις οθόνες αυτές, σε 50 σημεία της Θεσσαλονίκης, και γενικά σε 110 όλης της χώρας.
Σήμερα το πρωί, αντιπροσωπεία παικτών του Ηρακλή, αποτελούμενη από τους Χουάντερσον Σίλβα, Τέλη Καρασαλίδη, Μάκη Γιαννίκογλου και Γιάννη Τσότρα, επισκέφθηκαν το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και φωτογραφήθηκαν μπροστά από τις οθόνες που έπαιζαν τα νέα της ομάδας μας.
ekdilosiΤους ποδοσφαιριστές συνόδευαν ο Διευθυντής του τμήματος marketing της ΠΑΕ, Νίκος Γραμμένος και ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ, Γιάννης Ρουμελιώτης.
Φυσικά, το «παρών» έδωσαν εκ μέρους της εταιρίας, ο Διευθυντής, Κώστας Κονταργύρης και ο κύριος Θεόδωρος Γιαχουστίδης, του τμήματος πωλήσεων.
Αμέσως μετά την απαραίτητη φωτογράφιση, ακολούθησαν και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Τέλης Καρασαλίδης (ποδοσφαιριστής Ηρακλή): Είναι απαραίτητο αυτό για μία μεγάλη ομάδα, να διαφημίζεται δηλαδή με οποιονδήποτε τρόπο. Σιγά-σιγά, πρέπει κι εμείς ως ομάδα να παίζουμε ακόμη περισσότερο στα ΜΜΕ, και θεωρώ ότι όλο αυτό θα δυναμώσει ακόμη πιο πολύ τον Σύλλογο.

Γιάννης Τσότρας (ποδοσφαιριστής Ηρακλή): Είναι πολύ καλό για τον κόσμο να μαθαίνει τα νέα του Ηρακλή στα αεροδρόμια, αλλά και σε πολλά άλλα μέρη της χώρας. Πιστεύω ότι αυτή η πρωτοβουλία θα έχει μεγάλη απήχηση και όλοι θα την αγκαλιάσουν.

grammenos

Μάκης Γιαννίκογλου (ποδοσφαιριστής Ηρακλή): Είναι πολύ σημαντικό να προβάλλεται ο Σύλλογος, να μεγαλώνει και να δικτυώνεται σε όλη την Ελλάδα, και ο κόσμος της ομάδας μας να μπορεί να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεται, για όλα τα νέα του Ηρακλή.

Χουάντερσον Σίλβα (ποδοσφαιριστής Ηρακλή): Για μένα είναι πραγματικά εκπληκτικό όλο αυτό το εγχείρημα, να διαφημίζεται ο Ηρακλής σε όλη την Ελλάδα, σε αεροδρόμια, σε ξενοδοχεία και σε πολλά άλλα σημεία της χώρας. Αυτό κάνει καλό στην ομάδα, σε μας τους αθλητές και σε όλους γενικά, διότι όλος ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να μαθαίνει τα πάντα που αφορούν στον Ηρακλή.

Γιαχουστίδης Θεόδωρος (Τμήμα Πωλήσεων COSMOS DIGITAL INFORMATION): Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ομάδα του Ηρακλή, μέσω αντιπροσωπείας ποδοσφαιριστών, έδωσε σήμερα το «παρών» εδώ στο Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όπου έχουμε οθόνες, όπως άλλωστε έχουμε επίσης τοποθετήσει οθόνες σε 26 αεροδρόμια όλης της χώρας. Παράλληλα, οθόνες υπάρχουν και σε άλλα σημεία, όπως ξενοδοχεία, κλινικές και γενικότερα μέρη όπου διέρχεται καθημερινά πλήθος κόσμου. Η συνεργασία μας με τον Ηρακλή είναι μέχρι στιγμής εξαιρετική και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γι’ αυτό.

Κονταργύρης Κώστας (Διευθυντής COSMOS DIGITAL INFORMATION): Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τον Ηρακλή σ’ αυτή την προσπάθεια που κάνουμε, με παρουσία σε πολλά μέρη της χώρας, στη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, τη Ρόδο, την Κέρκυρα. Ένα μεγάλο δίκτυο λοιπόν, και πιστεύω ακράδαντα ότι όλη αυτή η προβολή θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του Ηρακλή, διότι οι επιβάτες, οι επισκέπτες, όλος ο κόσμος ανεξαιρέτως, θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το σήμα της ομάδας, να μαθαίνουν και να ενημερώνονται για όλα τα δρώμενα της ομάδας.

Most Popular

To Top