Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ξεκινάει το ηλεκτρονικό εισιτήριο

foto_kato

 

Το πρώτο βήμα θα γίνει στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Λάρισα, όπου είναι πιθανό να λειτουργήσει «πιλοτικά» το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ArenaPress, η μεγαλύτερη «διαρροή» εντοπίστηκε στις θύρες 4,5,6  και από εκεί αναμένεται να ξεκινήσουν την προσπάθεια  ώστε να ελαττωθεί. Άλλωστε από την επόμενη σεζόν θα πρέπει να εφαρμοστεί κανονικά το ηλεκτρονικό εισιτήριο και δουλεύουν από τώρα στην ΠΑΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα.  Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να μπαίνουν τζάμπα στο γήπεδο για τους δικούς τους  λόγους. Αυτή η ιστορία όμως θα πρέπει να σταματήσει.

Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με τεράστια δυναμική και αυτό το φαινόμενο που έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια λειτουργεί σε βάρος του σε πολλούς τομείς.

Είναι σημαντικό να παρουσιάζει σε μια εταιρία  που επιθυμείς να συνάψεις συμφωνία, ένα σημαντικό αριθμό εισιτηρίων. Είναι το πρεστίζ που υπάρχει και αποτυπώνει την λαοφιλία της κάθε ομάδας.  Δεν είναι καθόλου τιμητικό για μια ομάδα να έχει αρκετό κόσμο στο γήπεδο και να μην μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες  του αγώνα.

Έτσι θα πρέπει να αλλάξει επιτέλους αυτή η νοοτροπία όπως έχει αλλάξει γενικότερα νοοτροπία ο Ηρακλής.

Most Popular

To Top