Βόλει Ηρακλής

Μπερμπέρογλου : «Θα συνεχίσουμε το ίδιο μοντέλο»

Ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας του Ηρακλή, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου και ο προπονητής της, Κώστας Παπαδόπουλος μίλησαν για τον στόχο της ομάδας τη νέα χρονιά  το ρόστερ της, αλλά και την εικόνα του πρωταθλήματος της Α1 των γυναικών.

«Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα σε αθλήτριες προπονητές, παράγοντες και όλους όσους ασχοληθούν με το γυναικείο βόλεϊ γιατί λόγω της οικονομικής κρίση ο αθλητισμός θα αντιμετωπίσει φέτος την πιο δύσκολη του χρονιά.

Η νέα χρονιά θα είναι αμφίρροπη εκτός από τις δύο ομάδες που ξέρουν όλοι. Ο Ηρακλής σαν σωματείο θα πορευτεί με νεαρές αθλήτριες που δουλεύουμε χρόνια, θα ακολουθηθεί αυτό το μοντέλο και φέτος. Να ξεχάσουμε τον πολύ καλό δεύτερο γύρο της ομάδας και να συγκεντρωθούμε στο σήμερα.

Θα μπορούμε να μιλήσουμε φέτος για πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. ΑΕΚ και Ολυμπιακός ξεχωρίζουν και λόγω ρόστερ, αλλά και λόγω οικονομικού μπάτζετ. Ο Ηρακλής θα πορευτεί με νέα παιδιά, είναι πρωταγωνιστής στις ακαδημίες και πρέπει αυτά τα παιδιά να αγωνιστούν και στο υψηλότερο επίπεδο».

Most Popular

To Top