Ποδόσφαιρο Ηρακλής

ΓΣ : «Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν, δεν ξεχνάμε όσους έβλαψανι»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΓΣ τοποθετήθηκε αναφορικά με την θετική εξελιξη  που υπήρξε με τους Χορτατζήδες.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

 

Η υπερψήφιση της τροπολογίας αναφορικά με την έκταση των  ΧΟΡΤΑΤΖΗΔΩΝ, ήρθε να ικανοποιήσει ένα χρόνιο και δίκαιο αίτημα ολόκληρου του Ηρακλή, απαλλάσσοντας ταυτόχρονα το σωματείο από μια μεγάλη ανασφάλεια και χαρίζοντας του την οικονομική και όχι μόνο προοπτική, την οποία  έχει ανάγκη προκειμένου να ικανοποιήσει τις αγωνιστικές και όχι μόνο φιλοδοξίες του για τα πολλά επόμενα χρόνια.

Τη στιγμή που 51 βουλευτές ψήφιζαν υπέρ της τροπολογίας αποδείκνυαν τόσο σε άλλους συναδέλφους τους, όσο και σε όλο το πανελλήνιο, ότι σωματεία με τεράστια διαδρομή στους αγωνιστικούς αλλά και εθνικούς στίβους, σωματεία με τεράστιες κοινωνικές μάζες  να τα ακολουθούν πιστά για δεκαετίες ανεξάρτητα από πολιτικά και παραταξιακά φρονήματα, δικαιούνται να έχουν ελπίδα  για το μέλλον τους όσο ζοφερό και μοιάζει το πρόσκαιρο παρόν.

Ο Ηρακλής υπάρχει για να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα και όλες τις εποχές. Η  υπερψηφισθείσα τροπολογία ,ασφαλώς σε συνδυασμό με την σωστή διαχείριση της , επιτρέπει στον σύλλογο να πραγματώσει αυτή του  την αποστολή μέσα από καλύτερους όρους.

Ο λαός του Ηρακλή όπως δεν έχει ξεχάσει όσους, πολιτικούς και  μη, έχουν εργαστεί  προκειμένου να τον βλάψουν και να τον ζημιώσουν τα τελευταία χρόνια, έτσι θα θυμηθεί και όσους πολιτικούς στάθηκαν αρωγοί του προκειμένου να δει το σωματείο του όπως το ονειρεύεται.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Ηρακλής

Most Popular

To Top