Βόλει Ηρακλής

Ξεκινούν τα πλεϊ οφς

Ξεκίνησε πριν από μισή ώρα η κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ όπου σύμφωνα με πληροφορίες  η συντριπτική πλειοψηφία των εκπροσώπων των 11 ΤΑΑ είναι υπέρ της έναρξης των ημιτελικών των πλέι οφ το Σάββατο 31 Μαρτίου.

Σύμφωνη είναι και η NOVA η οποία απέρριψε την περίπτωση να γίνουν οι αγώνες την Κυριακή 1 Απριλίου λόγω των αγώνων της Σούπερ Λιγκ.

Θετικός στην έναρξη των ημιτελικών των πλέι οφ της Βόλεϊ Λιγκ το Σάββατο 31 Μαρτίου είναι και ο Ολυμπιακός με την προϋπόθεση ότι θα γίνουν έλεγχοι από την ΕΕΑ. Διαφωνία υπάρχει για το εάν θα πρέπει να γίνουν και οι τρεις αγώνες της ημιτελικής φάσης ή, μόνο ένας αγώνας στην ημιτελική φάση (το Σάββατο) και μετά να γίνει η διακοπή λόγω της προετοιμασίας της Εθνικής Εφήβων…

Ο Ολυμπιακός έχει τον Μενέλαο Κοκκινάκη στην Εθνική Εφήβων αλλά η προκήρυξη αναφέρει πως μόνο αν υπάρχουν δύο παίκτες μπορεί να πάρει αναβολή. Για τον ίδιο λόγο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που έχει 4 παίκτες στην Εφήβων δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στα πλέι οφ των θέσεων 5-8 και οι αγώνες αυτοί θα αρχίσουν το νωρίτερο στις 18 Απριλίου όπως και τα πλέι άουτ μεταξύ της ΕΑΠ και του Παναθηναϊκού.

Most Popular

To Top