Ρετρό

Όταν η Ρώμη έγινε μπλέ(vids)

iraklis_rome1Μια από τις μεγαλύτερες εκδρομές για ελληνικό σύλλογο εκτός Ελλάδος έγινε σαν σήμερα από τους φιλάθλους του Ηρακλή.

Πέντε χιλιάδες φιλαθλολι του Ηρακλη βρέθηκαν στην Ρωμη για το φαιναϊλ φορ, με τον Ηρακλή να προσπαθεί να σηκώσει τον ευρωπαικό τίτλο.

Η Ρώμη, η οποία εκείνες τις μέρες έμοιαζε με Θεσσαλονίκη , αφού οι φίλαθλοι του Ηρακλή είχαν συρρεύσει κατά χιλιάδες στην ιταλική πόλη.Περίμεναν όλοι τον αγωνα με την Μπέλγκοροντ , ενω όλόκληρη η Ρωμη είχε βαφτει στα μπλέ

Με τη θερμή συμπαράσταση τους, ο Ηρακλής επιβλήθηκε την επόμενη μέρα στον ημιτελικό της ρωσικής Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ με 3-2 σετ και στο μεγάλο ματς για τον τίτλο κοντραρίστηκε με την οικοδέσποινα Σίσλεϊ Τρεβίζο. Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ, τερματίζοντας και πάλι δεύτερος με τους φιλάθλους του να κλέβουν την παράσταση.

Το ρόστερ: Λόι Μπολ, Φρέντι Μπρουκς, Ματέι Τσέρνιτς, Άλεξ Ντίαζ, Χρήστος Δημητρακόπουλος, Μάριος Γκιούρδας, Τομ Χοφ, Νίκος Ιωαννίδης, Γιάννης Καλμαζίδης, Αντρέι Κράβαρικ, Κλέιτον Στάνλεϊ, Αινείας Τζελάτης.  

 

 

 

 

Most Popular

To Top