Χωρίς κατηγορία

Όποιος κατάλαβε…κατάλαβε-Αλλαλούμ και καμία επίσημη απόφαση

Χωρίς επίσημο αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση που αναμένονταν εδώ και αρκετό καιρό και αποτέλεσμα δεν υπήρξε! Ή τουλάχιστον αυτό κατάλαβαν οι περισσότεροι.

Μέτα από τις τοποθετήσεις που υπήρξαν το θέμα έφτασε σε ψηφοφορία.Αρχικά ψήφισαν όσοι ήταν θετικοί σε αυτή την προοπτική και στην συνέχεια η συνέλευση διακόπηκε κι όποιος κατάλαβε …κατάλαβε.

Σύμφωνα με την ενημέρωση  εφόσον προχωρήσει η συμφωνία η ομάδα  θα φοράει η ομάδα μπλε άσπρες φανέλες, θα παίζει στο Καυτανζογλειο, τα ρούχα δεν θα έχουν κανένα σήμα αλλά μόνο το όνομα του παίκτη κ τον αριθμό του. Παντού για μια σεζόν θα αναφέρεται σαν Άρης Παλαιοχωριου

Όσοι  ασχολούνται με το εγχείρημα του Παλαιοχωρίου θεωρούν ότι υπήρξε θετική εξέλιξη στην συνέλευση(!). Τώρα πως ερμηνεύουν αυτό το αποτέλεσμα είναι μια άλλη υπόθεση , την στιγμή που οι οργανωμένοι φίλαθλοι απείχαν, αλλά και η πλειονότητα των παρισταμένων ήταν αρνητικοί. Έτσι σκοπεύουν να συνεχίσου το πλάνο τους.

Οσο αφορά τον τρόπο που θα λειτουργήσει οικονομικά η ομάδα, δεν υπήρξε κανένα πλανο. Απο την άλλη μεριά ο νομικός του Γ.Σ. Γιωργος Κυρίτσης τονισε ότι δεν θα παραχωρηθεί το σήμα και τα χρωματα της ομάδας.

Y.Γ  Απο την στιγμή που η πλειονότητα του κόσμου δείχνει ότι ειναι αρνητικοί σε αυτη την προοπτική γιατι υπάρχει τόσο μεγάλη εμμονη

Υ.Γ2  Ο κόσμος έχει πολλές αντιδράσεις γιατί θα μπορούσαν να έχουν βρει καλύτερη λύση αν υπήρχε οργανωση και προγραμματισμος απο τα μέσα του Μαϊου.Ηρθε μια πρόταση προ τετελεσμένων γεγονότων και την τελευταια στιγμή και το κυριώτερο χωρίς την προοπτική για μια καλύτερη ημερα.

Most Popular

To Top