Ποδόσφαιρο

Χωρίς πλάνο,χωρίς χρήματα

Η κατάσταση στην ΠΑΕ δείχνει ότι ο Ηρακλής αυτή την στιγμή βαδίζει χωρίς να έχει ένα πλάνο. Το δεδομένο είναι ότι η υπάρχουσα ΠΑΕ έχει εγκαταλειφθεί καθώς δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που υπάρχουν με αφαιρέσεις βαθμών και το πιθανότερο σενάριο είναι να καταλήξει ακόμα και στην Γ’ Εθνική.

Ουσιαστικά περιμένουν τις εξελίξεις και ποντάρουν πάνω στο ΑΦΜ του Βόλου χωρίς να εξετάζουν τις άλλες περιπτώσεις. Ο Ημίθεος μπορεί κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις να βρεθεί στην Σούπερ Λίγκ 2 απο καραμπόλα αν το ΑΦΜ δοθεί στον Απόλλωνα ή σε κάποια άλλη ομάδα από την υπάρχουσα Φούτμπολ Λίγκ.

Μπορεί όμως ο Τομ Παπαδόπουλος να τρέξει την ομάδα και θα έχει την δυνατότητα να την χρηματοδοτήσει; Ειναι απαρεαιτητη προϋπόθεση να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο ώστε να μην βρεθεί ο Ηρακλής τον Ιούνιο σε μια κατλάσταση που δεν θα ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται.

Σαφώς και επιθυμία όλων είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και ο Ηρακλής να αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκ, με την προϋπόθεση ότι θα είναι Ηρακλής και όχι κάτι που θα θυμίζει Βόλο(ρόστερ, όνομα και χρώματα).

Y.Γ. Οσον αφορά τον Βόλο τα πράγματα είναι απλά, αν έχεις χρήματα τελειώνεις άμεσα την υπόθεση και δεν την αφήνεις να διαιωνίζεται, αλλιώς το πουλάκι πέταξε

 

 

Most Popular

To Top