Μπάσκετ

«Χωρίς ήττα μέχρι τον Ιωνικό»

Ο Κώστας Κακαρούδης μίλησε στον Arena FM 89,4 για τη χθεσινή νίκη επί του Εθνικού, για τη μάχη της πρωτιάς, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη χθεσινή νίκη επί του Εθνικού: «Ήταν μία εύκολη νίκη. Ο Εθνικός έχει αρκετά προβλήματα, αλλά όλα τα παιδιά προσπάθησαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε κάποια νέα παιδιά και συνεπώς είναι διπλό το κέρδος για την ομάδα. Πάντως, έκλεισε πολύ όμορφα ο α’ γύρος μετά και από αυτήν τη νίκη».

Για το ότι ο Ηρακλής έχει το αήττητο στην έδρα του: «Σίγουρα, πρέπει να προστατέψουμε το Ιβανώφειο και ειδικά με τον τρόπο διεξαγωγής των πλέι-οφ, που είναι άδικος. Γιατί με μία εντός έδρας ήττα μπορεί να χαθεί όλη η χρονιά. Στόχος είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.Στο κυνήγι της πρωτιάς είμαστε ο Ιωνικός και εμείς. Αυτές οι δύο ομάδες είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους. Τα πλέι-οφ είναι ένα γκρουπ ομάδων, όπως οι Ιπποκράτης, Διαγόρας, Αμύντας, Αγιά. Είναι 5-6 ομάδες που θα θα παλέψουν μέχρι τέλους για να μπουν στην τετράδα».

Για το ματς με τον Ιωνικό: «Πολλά μπορεί να κριθούν στο μεταξύ μας παιχνίδι. Ευχόμαστε να είμαστε υγιείς, γιατί και στις ήττες αν ήμασταν πλήρεις δεν θα γίνονταν αυτές. Ελπίζω να πάμε με το απόλυτο μέσα στον Ιωνικό σ’ ένα ματς τελικό για να πάρουμε την πρωτιά».

Για την δική του επίδοση φέτος: «Όλα τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ και σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν και άλλοι πρωταγωνιστές. Έχει παίξει ρόλο και ο προπονητής, ο κ. Μέξας, στην εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει πολύ καλή χημεία, πολύ καλοί χαρακτήρα και τα παιδιά που παίζουν λίγα λεπτά προσπαθούν πολύ στην προπόνηση».

Most Popular

To Top