Ποδόσφαιρο

Χρήμα, διάθεση και οργάνωση

Η απόκτηση ενός ΑΦΜ δεν είναι εύκολη υπόθεση και χρειάζονται χρήματα, γνώση αλλά και ικανότητα για να παρουσιαστει μια ολοκληρωμένη εικόνα και τέλος διάθεση ότι θα μπορέσει να λειτουργήσει άσωστα. Μια ιστορία που δημσιοποιηθηκε, αλλά διαψεύστηκε απο την ΠΑΕ καθυστερημένα την στιγμή που ο κόσμος περιμένει εξελίξεις.Ειναι δικαιολογημένη η κίνηση που υπήρξε αλλά θα έπρεπε να είχε γίνει τουλάχιστον την ημέρα που υπήρξε και διάψευση από την μεριά του Βόλου.

Πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ότι προσπαθούν να βρουν μια λύση που θα ειναι στα μέτρα τους την στιμή που οσο θα περνάει ο χρόνος θα γίνει ακόμα δυσκολότερη υπόθεση.

Τα διλήμματα που υπάρχουν για μια τέτοια κίνηση είναι πολλά , αλλά θα πρέπει να παρουσιαστεί μια ολοκληρωμένη λύση και στην συνέχεια να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να βρεθεί μια φόρμουλα και να αξιοποιηθεί αυτή η προσπάθεια.

Το συμπέρασμα είναι ότι χρειάζονται:Χρήμα, διάθεση και οργάνωση για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και απο την άλλη μεριά να υπάρξει ένα εναλλακτικό σχέδιο για την επόμενη σεζόν.

Most Popular

To Top