Βόλει

Χατζηβρέττας:«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή»

Με πολύ ωραίους αγώνες και πολύ… μπάσκετ, χαμόγελα με βραβεύσεις και όμορφες αναμνήσεις, ξεκίνησε το 1ο Διεθνές Τουρνουά Future Legends στο Ιβανώφειο με διοργανωτή τον ΗΡΑΚΛΗ.

Στο πλαίσιο της 1ης ημέρας οι βραβεύσεις του Νίκου Χατζηβρέττα (από την Αντιπεριφερειάρχη Κ.Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου) και του Λάζαρου Παπαδόπουλου (από τον Αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιώργο Δημαρέλο) κέρδισαν δικαίως το χειροκρότημα του κοινού, ενώ οι ίδιοι δεν αμέλησαν να δώσουν τις πολύτιμες συμβουλές τους στα παιδιά.

«Συγχαρητήρια στον ΗΡΑΚΛΗ για τη διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού για την ανάπτυξη του Μπάσκετ τουρνουά, είναι ένας Σύλλογος που μας έδωσε χώρο όταν ξεκινήσαμε κι εμείς την προσπάθεια μας. Εγώ ήρθα 20 ετών από τον Αίαντα Ευόσμου, δείγμα ότι ακόμη και σε πιο μεγάλη ηλικία δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάς και να δουλεύεις, η ομάδα μας εμπιστεύθηκε, παίξαμε, δέχθηκε τα λάθη μας και έτσι μπορέσαμε με σκληρή δουλειά να ανοίξουμε τα φτερά μας και να πάμε σε πιο ψηλό επίπεδο, να παίξουμε στην Εθνική Ομάδα και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε κι εμείς να γίνουν βήματα μπροστά για το Ελληνικό Μπάσκετ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηβρέττας.

Most Popular

To Top