Διάφορα σπόρ

Τρένο και στο πινγκ-πονγκ

grammenosΜε 12 αγώνες και 12 νίκες η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ηρακλή  έχει θεωρητικά εξασφαλίσει τη συμμετοχή στην προκριματική φάση Θεσσαλονίκης (απομένουν 4 αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος) όπου θα παίξει έναν μόνο αγώνα με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Στις 8 Μαρτίου χωρίς κάποιο απρόοπτο θα βρεθεί αντίπαλος με την ομάδα του ΑΟ ΝΕΜΕΣΙΣ.
Με νίκη θα καταφέρει να μπει στους αγώνες μπαράζ Βορείου Ελλάδος στις 21-22 Μαρτίου, όπου θα συναντήσει ακόμα 5 ομάδες από τη Βόρεια Ελλάδα.
Οι δύο καλύτερες από τις 6 αυτές ομάδες θα περάσουν στην τελική φάση, στην Αθήνα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου θα συναντήσουν τις 4 καλύτερες από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Οι δύο καλύτερες θα κερδίσουν μια θέση στην Α2 Ελλάδος.

Με τον Σιαμίδη Παναγιώτη και τον Παπαδόπουλο Παναγιώτη να μην πραγματοποιούν καθημερινές προπονήσεις λόγω εξεταστικής και με τον Γραμμένο Νίκο να έχει υποστεί διάστρεμμα καρπού η ομάδα καταφέρνει να πετυχαίνει νίκες με την καθοριστική συμβολή του Αλέξη Πήττα.
Να σημειώσουμε ότι στο πρωτάθλημα ατομικού αγωνίσματος ανδρών Β. Ελλάδος, ο Πήττας Αλέξης σημείωσε 2 νίκες αλλά ηττήθηκε από παίκτη της Βέροιας και έμεινε στους 10 καλύτερους και ο Γραμμένος αγωνιζόμενος με διάστρεμμα καρπού πέτυχε 3 νίκες (αποκλείστηκε δύσκολα από αθλητή του Ευόσμου -όπου ο προπονητής του Ευόσμου επέδειξε «ιδιαίτερο» πάθος και αγωνία για τη νίκη παρά τον τραυματισμό του Γραμμένου) και κατάφερε την είσοδο του στους 5 καλύτερους αθλητές.

ΥΓ. Να σημειωθεί ότι έχουν εξοφληθεί όλες οι υποχρεώσεις προς τους αθλητές της ομάδας που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Β. Ελλάδος και άμεση προτεραιότητα έχουν πλέον οι καταβολές οφειλών προς τους αθλητές που θα ενισχύσουν την ομάδα στις τελικές φάσεις και διαμένουν στην Αθήνα και στην Κρήτη.

Most Popular

To Top