Ποδόσφαιρο

Το πρόβλημα δεν είναι ο Μυροφόρίδης ή ο Βοσνιάδης , αλλά η διαχείριση

Η τελευταία εβδομάδα ήταν αρκετά δύσκολη για τον κόσμο του Ηρακλή, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλά που έγιναν , ειπώθηκαν αλλά και σχολιάστηκαν. Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να βρεθούν άμεσα λύσεις και όχι να μπαίνουν τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι.

Κανένας δεν είπε να φύγει από την ομάδα ο Παύλος Μυροφορίδης ή ο Αλέκος Βοσνιάδης ή να υπάρξει κάποιος που θα είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Φάνηκε όμως κυρίως στον αγώνα με τον Ατρόμητο ότι υπάρχουν αδυναμίες αλλά ακολούθησε και η ήττα με την Κερκυρα που ήρθε να δώσει συνέχεια στην δυσμενή κατάσταση που υπάρχει στους κυανόλευκους.

Ο Ημίθεος γνώρισε την πιο βαριά εντός έδρας ήττα της ιστορίας του και θα έπρεπε να υπάρξουν κάποια αντανακλαστικά, που δεν σημαίνει απαραίτητα να παρθούν κεφάλια. Δεν θα έπρεπε όμως να περάσουν χωρίς κινήσεις αυτές οι εξελίξεις , ώστε να δείξεις ότι υπάρχει δυνατός Ηρακλής.

Ο φετινός Ηρακλής είναι “κουμπωμένος” πάνω στον Παύλο Μυροφορίδη κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν έχει καμία λογική να χωρίσουν οι δρόμοι του με τον Ηρακλή ή να μην ακολουθηθούν οι σκέψεις του για το θέμα του προπονητή. Λάθη μπορεί να έγιναν άλλα χρόνος υπάρχει και κυρίως φάνηκε ότι δεν υπάρχουν ομάδες που θα μπορέσουν φέτος να κάνουν την διαφορά.

Θα πρέπει επίσης να βρεθεί τρόπος να αποκατασταθούν οι σχέσεις με τους φιλάθλους γιατί φάνηκε να υπάρχουν αντιδράσεις και κυρίως να βρεθεί ο τρόπος ώστε να μείνει οσο γίνεται ενωμένος ο κόσμος. Γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για αντιδικίες αλλά και αντιπαραθέσεις.

Προκειμένου να συμβεί αυτό θα πρέπει και ο Παύλος Μυροφορίδης να κατανοήσει την κατάσταση αλλά και την διαχείριση που θα πρέπει να υπάρξει και να ακολουθησει το πλάνο του προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

Most Popular

To Top