Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Το παρασκήνιο της συνάντησης Παπαθανασάκη- Γκιρτζίκη

papathanasakis_11Στην ΕΠΟ βρέθηκε ανήμερα της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο  ο Σπύρος Παπαθανασάκης και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Γιωργο  Γκιρτζικη

 

Ηταν μία συνάντηση γνωριμίας και η συζήτησή τους κράτησε για αρκετή ώρα. Αν κρίνoυμε  από την ατάκα «είναι καλό να μπαίνουν στο ποδόσφαιρο άνθρωποι με μεράκι και όραμα», που έλεγε στους συνεργάτες του ο Γκιρτζίκης μετά το ραντεβού, πάει να πει ότι του άφησε καλές εντυπώσεις ο Καναδός.

Να αποσαφηνίσω όμως κάτι προς αποφυγήν παρερμηνειών. Μη νομίζετε ότι ο Παπαθανασάκης έκανε ραντεβού με τον Γκιρτζίκη για να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία στη Νέα Σμύρνη: η συνάντηση έγινε πριν από το ματς. Αρα είχε καθαρά χαρακτήρα γνωριμίας και ποδοσφαιροκουβέντας. Απλά και ξεκάθαρα.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης εξηγησε στον πρόεδρο της ΕΠΟ στις σκέψεις τυ για τον Ηρακλή αλλά και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα τον προσκάλεσε να π παραβρεθεί και στο Καυτανζόγλειο ώστε να  παρακολουθήσει μια αναμέτρηση της ομάδας.

Από την άλλη μεριά ο Γκιρτζίκης σχολίασε θετικά την αναμόρφωση του Ηρακλή  και τόνισε ότι είναι ένα παράδειγμα για αρκετές ομάδες.

 

Most Popular

To Top