Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Το μυαλό μας στο πρωτάθλημα»

SIATRAVANIS44Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Σάββας Σιατραβάνης.

Μίλησε για τις μεταγραφές του Ηρακλή, τον κ. Παπαθανασάκη και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4

Για την πρόκριση επί της Λαμίας για το Κύπελλο Ελλάδας τόνισε:«Περάσαμε  όχι πολύ δύσκολα, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια. Και στο εντός και στο εκτός έδρας παιχνίδι και δίκαια περάσαμε».

Για το ότι οι αντίπαλοι παίζουν δυνατά στα παιχνίδια είπε:«Το ξέρουμε και πρέπει να μάθουμε να παίζουμε μέσα απ’ αυτό. Το συζητάμε και λογικό είναι όλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση μας και να θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν να παίξουν στον Ηρακλή».

Για το πώς βλέπει τη φετινή χρονιά:«Έχουν αλλάξει πολλά, η ψυχολογία μας και δουλεύουμε επαγγελματικά και έχουν μπει όλα σε μια σειρά. Σκεφτόμαστε μόνο το ποδόσφαιρο και θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι η χρονιά μας. Η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας προσέθεσε:«Η κλήρωση είναι βατή και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στο Κύπελλο όσο πιο μακριά μπορούμε. Παρ’ όλα αυτά θα πάμε να κερδίσουμε στο Κύπελλο ότι ομάδα έρθει».

Για τον κ. Παπαθανασάκη υπογράμμισε:«Φαίνεται σωστός, καλός άνθρωπος και δείχνει να αγαπάει την ομάδα. Έχει μπει δυνατά και φαίνεται με τις κινήσεις του».

Για τον κόσμο της ομάδας απάντησε:«Είναι κοντά μας ο κόσμος και στις καλές και στις κακές και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε».

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στον Ηρακλή:«Έτσι έχουν έρθουν ποιοτικοί παίκτες, που μπορούν να πάρουν παιχνίδια στις πλάτες τους και ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο».

Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ηρακλή:«Έχει περάσει πολλά το ξέρουμε αυτό και φέτος θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να φέρουμε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ».

Most Popular

To Top