Ποδόσφαιρο

Το μήνυμα του Τομ Παπαδόπουλου

Ο Τομ Παπαδόπουλος με γραπτή ανακοίνωση αναφέρθηκε για τα 110 χρόνια του Ηρακλή και αναφέρει:

Αγαπητοί συνοπαδοί, αδέλφια, συνοδοιπόροι,

Η ιδέα του ΗΡΑΚΛΗ μας είναι μία, ενιαία και αδιαίρετη. Μπολιασμένη με τις αρχές του αθλητισμού, του ευ αγωνίζεσθε, της κοινωνικής δράσης, των αγώνων για την απελευθέρωση της χώρας και της οπαδικής υπερηφάνειας.

Η ΠΑΕ Ηρακλής υπηρετώντας όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο DNA του ιστορικότερου συλλόγου της Ελλάδας, συμμετέχει ενεργά και στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τον Ερασιτέχνη, για να τιμήσουμε όλοι μαζί και όπως αρμόζει τα 110 Χρόνια από την ίδρυση του ΗΡΑΚΛΗ.

Σ’ αυτό το κομβικό σημείο και την κρίσιμη καμπή του σωματείου μας, όσοι υπηρετούμε τον ΗΜΙΘΕΟ, οφείλουμε να σταθούμε αντάξιοι της ιστορίας του. Να ορθώσουμε ανάστημα απέναντι σε όσους επιχείρησαν να μας βλάψουν ή ακόμη και να μας καταστρέψουν, διαμηνύοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι εδώ!

Οι εποχές που η ομάδα μας δεν είχε φωνή, ανήκουν στο παρελθόν, όπως και οι δύσκολες ημέρες που ήμασταν το «εύκολο θύμα». Ο Ηρακλής αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του, και δηλώνει παρών στα αθλητικά αλλά και κοινωνικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης προασπίζοντας όλα αυτά που μας κληροδότησαν οι σημαντικοί παράγοντες, οι μεγάλοι αθλητές και οι τεράστιες προσωπικότητες που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε σε αυτά τα 110 χρόνια παρουσίας, ο Ηρακλής να γίνει τρόπος ζωής.

Δανείζομαι λοιπόν, το γνωστό σύνθημα το οποίο ασπάζονται όλοι οι φίλοι της ομάδας μας για να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου…

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
Τα καλύτερα έρχονται…

Χρόνια Πολλά Ηρακλή μας, για τα χρόνια που πέρασαν
Χρόνια Καλά για εκείνα που θα έρθουν
Χρόνια Πολλά Θεσσαλονίκη

Most Popular

To Top