Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Το δεδικασμένο , ο Πεκέ και οι βαθμοί

fifa-logoΣχετικά με την απόφαση της FIFA υπάρχει αισιοδοξία , ποντάροντας συν τοις άλλοις και σε ένα παλιό ελληνικό δεδικασμένο.

 

Συγκεκριμένα, την άνοιξη του 2013 η FIFA είχε τιμωρήσει τον Θρασύβουλο με αφαίρεση τριών βαθμών λόγω οφειλών (7.000 ευρώ) στον Βέλγο ποδοσφαιριστή Κέβιν Πεκέ  που είχε παίξει σε 10 παιχνίδια στην ομάδα της Φυλής την σεζόν 2010-11.

 Τότε, λοιπόν, ο πρόεδρος του Θρασύβουλου Σωτήρης Μασούρης σε συνεργασία με Ελληνα δικηγόρο είχαν πετύχει να έρθουν σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και να ζητήσουν από κοινού την απόσυρση της ποινής από την FIFA, όπως και τελικώς συνέβη. 

 Μάλιστα, ο Θρασύβουλος ήταν ήδη υπότροπος αφού του είχαν ήδη αφαιρεθεί τρεις βαθμοί λόγω τελεσίδικων οφειλών στον Αργεντινό Χουάν Μανουέλ Κόμπο.  

Κάτι ανάλογο ενδεχομένως αναμένεται να συμβεί και στην υπόθεση του Ισαακ , με την υποσημείωση βέβαια πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες.

Το σκεπτικό πάντως της FIFA για τις περιπτώσεις χρεών προς ποδοσφαιριστές, είναι να λαμβάνουν οι παίκτες τα χρήματά τους και όχι να διαλύονται οι ομάδες. Εν ολίγοις, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Most Popular

To Top