Αννα..φτρα

Τι να κάνεις όταν η πρώην τηλεφωνεί!

ANNAFTRAΈξαλλη! Έτσι γίνεσαι και είναι απόλυτα λογικό. Πώς να μην είσαι άλλωστε. Η πρώην του έμαθε ότι ο «καλός» της έχει προχωρήσει τη ζωή του, βιώνει μια εξαιρετική περίοδο, έχει βρει μια υπέροχη κοπέλα με την οποία περνάει τα καλύτερα και κάπου εκεί αποφασίζει να εισβάλει, με το γνωστό ύπουλο, υποχθόνιο, πονηρό αλλά φαινομενικά φιλικό concept «Να, σε πήρα έτσι, για να δω τι κάνεις…»

Καταρχήν προσπάθησε να κρύψεις τον εκνευρισμό σου. Διότι το μόνο, που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις τις όμορφες στιγμές με τον άντρα αυτόν, που τώρα πια είναι δικός σου! Σκέψου, ότι η πρώην έγινε πρώην για κάποιο λόγο…και μπορώ να κάτσω να σου αναφέρω δεκάδες, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου σήμερα. Λοιπόν, η εν λόγω κυρία, μπορεί απλά να θέλει να τονώσει την ματαιοδοξία της έχοντας τον δεμένο στο άρμα της, για να αισθάνεται επιβεβαίωση. Εσύ δεν είσαι εκείνη, που θα κόψεις το γόρδιο δεσμό. Όσο κι αν επιθυμείς διακαώς, να πας να τη βρεις και να της τα πεις ένα χεράκι, να τσιρίξεις, να βρίσεις και να τη μαλλιοτραβήξεις…άστο καλύτερα. Μην πέφτεις στο επίπεδό της και με απαράμιλλη ψυχραιμία ενημέρωσε τον αγαπημένο σου, ότι αυτή η συμπεριφορά σε ενοχλεί και να φροντίσει το συντομότερο να το χειριστεί. Σταθερά και κοφτά. Τέλος! 

Αν εκείνος δεν της το κόβει, τότε σημαίνει ότι είναι ανασφαλής, δεν το έχει ξεπεράσει εντελώς, πιθανώς συγκινείται από την επαφή μαζί της και κατά κύριο λόγο δε σέβεται τη σχέση μαζί σου. Θεωρεί, ότι έχει δικαίωμα στο πλαίσιο της «φιλίας» να κρατάει ζωντανή τη σχέση του παρελθόντος, όταν ο μόνος πραγματικά ζωντανός οργανισμός επί του παρόντος είναι η δική σας αξιόλογή, ουσιαστική και αληθινή σχέση.

Αν εκείνος τιμά και εκτιμά τη σχέση του μαζί σου, θα πρέπει άμεσα να κόψει τις επαφές με την πρώην και να της δείξει με δυναμισμό, ότι ήταν καλό όσο κράτησε, θα έχει τις αναμνήσεις του, αλλά πλέον ανήκει στο παρελθόν και τώρα η μοναδική γυναίκα στη ζωή του, που τον γεμίζει σε όλα, που του δίνει όσα αναζητά και τον κάνει πραγματικά ευτυχισμένο, είσαι εσύ. Ορθά, κοφτά, χωρίς περιστροφές και σάλια!

Κι επειδή σίγουρα ζηλεύεις, διότι περνάνε απ’ το μυαλό σου «τα άπαντα του Βίκτωρος Ουγκώ», να σου υπογραμμίσω ότι ζηλεύουν μόνον οι ανασφαλείς. Αν είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου, γι’ αυτά που δίνεις στη σχέση, για το χαρακτήρα σου, την ηθική σου, τη συμπεριφορά σου, για την αγάπη που του δείχνεις, για τα όσα αισθάνεσαι, σημαίνει ότι είσαι η ιδανική! Δεν υπάρχει λόγος ούτε να υποτιμάς τον εαυτό σου, ούτε να συγκρίνεσαι μαζί της, ούτε και να χαλάς την ευτυχία σου αφήνοντας το σαράκι της ζήλειας να σε τρώει λίγο-λίγο. Εδώ το μόνο που πρέπει να δεις, είναι πώς θα χειριστεί ο άνθρωπός σου αυτή την ομολογουμένως άβολη γι’ αυτόν κατάσταση. Κι αν αποδειχτεί κατώτερος των περιστάσεων…λυπάμαι πολύ, αλλά δεν κάνει για σένα! Άφησέ τον ξαναγυρίσει και να γλύφει εκεί που κάποτε έφτυνε…

 

Υ.Γ. Ένας άντρας μπορεί να κάνει μια γυναίκα να ζηλεύει τις άλλες. Όμως ένας πραγματικός άντρας, ένας άντρας που αξίζει, κάνει τις άλλες γυναίκες να ζηλεύουν τη γυναίκα του!!!

Most Popular

To Top