Ποδόσφαιρο

Τι ισχύει με τον Νίκο Παπαδόπουλο

Το όνομα του Νίκου Παπαδόπουλου είναι στην επικαιρότητα στον Ηρακλή, προκειμένου να αναλάβει την ομάδα. Σίγουρα είναι ο άνθρωπος που στην δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί να αποτελεί το σημείο ενότητας που χρειάζονται οι κυανόλευκοι. Αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμος από την στιγμή ου δεν έχει ομάδα, αποχωρώντας από τον ΟΦΗ. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα μπει στην διαδικασία να συζητήσει με τον Ημίθεο , όσο και αν το θέλει, από την στιγμή που υπάρχει προπονητής στον πάγκο της ομάδας.

Από την άλλη μεριά το ταιμιγκ ίσως να μην είναι ιδανικό και για τις δυο πλευρές γιατί πολύ εύκολα με 1-2 ακόμα αρνητικά αποτελέσματα να «καεί» πρόωρα και να μην μπορέσει να βοηθήσει τον Ηρακλή. Αν ευνοήσουν τελικά οι συνθήκες και οι δυο πλευρές δώσουν τα χέρια θα πρέπει να στηριχτεί αυτή η επιλογή, ανεξάρτητα με όσα θα συμβούν στην τρέχουσα σεζόν. Έτσι θα μπουν οι βάσεις για την επόμενη περίοδο, που θα έχουν το στοίχημα να δημιουργήσουν άμεσα την ομάδα σε όλα τα επίπεδα(αγωνιστικά και οργανωτικά) για την νέα περίοδο, ώστε ο Ηρακλής να είναι πανίσχυρος.

Μέχρι τότε όμως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο με τον Έλληνα προπονητή και αν συμβεί αυτό θα γίνει μόνο στην περίπτωση που έρθει το διαζύγιο με τον Ρόκα

Most Popular

To Top