Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τι δήλωσε ο Αραμπατζής για το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν

iraklis logoΟ Στέλιος Αραμπατζής υπεύθυνος επικοινωνίας και υποψήφιος επενδυτής μίλησε  στον Arena FM 89,4 για την νέα προσπάθεια που κάνουν μαζί με τους συνεργάτες του  για να αναλάβουν την ομάδα του Ηρακλή

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Από το καλοκαίρι είχαμε αυτήν την αγωνία για το μέλλον του Ηρακλή. Πλέον για μας η ομάδα έχει φτάσει στο σημείο μηδέν  και θέλουμε να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια, μήπως μπορέσουμε με τον δικό μας τρόπο, να αναλάβουμε τον Ηρακλή, να το πάμε μπροστά, και να φύγει από αυτό το τέλμα που έχει περιέλθει με την διοίκηση του  Θόδωρου Παπαδόπουλου.

Ο λόγος που σταματήσαμε το καλοκαίρι και δεν συνεχίσαμε  ήταν ότι θα ερχόμασταν σε μεγάλη αντιπαράθεση και θα κάναμε κακό στον Ηρακλή. Στην γενική συνέλευση αναφέρθηκαν τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ. Τα έσοδα ήταν 1.050.000 ευρώ, τα έξοδα 950.000 ευρώ και το έλλειμμα ήταν 400.000 Ευρώ. Εγώ ούτε σε βιβλίο γκίνες δεν έχω διαβάσει τέτοια πράγματα. Κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν τα έβγαλε προς τα έξω. Κανένας δεν ασχολήθηκε.

Εμείς ζητάμε να μπούμε τώρα μπροστά, γιατί ο κ.Παπαδόπουλος ανακοίνωσε ότι φεύγει αλλά δεν φεύγει, λέει ότι πουλάει αλλά δεν πουλάει… εμείς θέλουμε να αναλάβουμε σε διοίκηση πρωτοδικείου για έξι μήνες, να γίνει εκκαθάριση στην ΠΑΕ, να μπουν ορκωτοί λογιστές και να δούμε πόσα είναι τα χρέη. Η ομάδα έχει τώρα ανάγκη, και κατά την γνώμη μας δεν έχει χαθεί η χρονιά για τον Ηρακλή, άμα γίνουν κάποιες σωστές κινήσεις, πιστεύουμε ότι ο Ηρακλής εύκολα θα προχωρήσει για να πάει στα μπαράζ.

Δεν μπορεί η διοίκηση Παπαδόπουλου, το λένε και μόνοι τους. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουνε, να βγάλουνε λεφτά από τον Ηρακλή; Και μετά λένε εμάς ασόβαρους. Αμα δεν γίνει τώρα κάποια κίνηση, το καλοκαίρι δεν θα υπάρχει Ηρακλής. Τώρα είναι στο μηδέν ο Ηρακλής, το καλοκαίρι θα είναι πολύ χειρότερα. Θα αναλάβουμε εμείς τα χρέη αλλά πρέπει πρώτα να γίνει έλεγχος να μπουν ορκωτοί ελεγκτές και να μάθουμε ακριβώς ποια είναι τα χρέη του Ηρακλή».

Για το αν έχουν τα χρήματα να αναλάβουν τον Ηρακλή:  «Εννοείται ότι υπάρχουν χρήματα, τι θα κάναμε χωρίς χρήματα, φιλιά θα μοιράζαμε;  Έχουμε κάνει ένα προγραμματισμό από το καλοκαίρι. Με το που αναλάβουμε από την άλλη μέρα πιάνουμε δουλεία. Έχουμε μιλήσει και με παίκτες για να έρθουν»

 

Most Popular

To Top