Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τεννές και Κατσαβάκης σχολιάζουν τον φετινό Ηρακλή

tennes_katsavakisΔυο προπονητές που γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία σχολιάζουν τον Ηρακλή και συμφωνούν ότι αυτή η ομάδα είναι ικανή για υψηλές πτήσεις. Ο Μπάμπης Τεννές και ο Μάκης Κατσαβάκης αναφέρονται στον φετινό Ηρακλή και συμφωνούν ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο του.

Τεννές : «Κάνει την διαφορά»

«Φέτος ο Ηρακλής κάνει μια καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα. Είναι μια δεμένη και πολύ ποιοτική ομάδα κάτι που φαίνεται από αγωνιστική σε αγωνιστική. Με τρεις ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της που έχουν καριέρα στο πρωτάθλημα της Super League είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσεις αλλά της εξασφάλισης του μπόνους των βαθμών. Από τη στιγμή που έμειναν στο ρόστερ από πέρσι ορισμένοι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο, εμπλουτίστηκε με παίκτες αξίας και μεγάλης εμπειρίας από τη μεγάλη κατηγορία μπήκαν οι βάσεις σε σωστό επίπεδο. Το όνομα, η βαριά φανέλα και η βοήθεια του κόσμου που φέτος είναι ακόμη πιο ένθερμος είναι τα επιπλέον στοιχεία που κάνουν τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος».

Κατσαβάκης :  «Παράδειγμα προς μίμηση»

Ο Μάκης Κατσαβάκης έχει καθίσει στον πάγκο του Ηρακλή στο πρόσφατο παρελθόν ενώ αντιμετώπισε τους «κυανόλευκους» στον πρώτο γύρο με την ομάδα του Εθνικού Σερρών: «Έγινε ένα ιδανικό πάντρεμα κάποιον έμπειρων παικτών κυρίως με τους Αργεντινούς που είναι ζηλευτό με την καλή έννοια. Κι αυτό για μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και με το ειδικό βάρος του Ηρακλή, είναι μοντέλο που μπορεί να αντιγράψει οποιαδήποτε άλλη ομάδα με την οικονομική κρίση που διανύουμε .Είναι θέμα ποιότητας των παικτών που έχουν τον ψυχισμό και βγάζουν την ποιότητα. Παίκτες όπως ο Κάσσος, ο Ιντζόγλου, ο Κυριακίδης, ο Σαραμαντάς και ο Ζιαμπάρης είναι ενθαρρυντικοί. Πιεζόταν φέτος να κάνει πρωταθλητισμό, είναι δύσκολο αυτό το εγχείρημα. Με την οικονομική σταθερότητα που είναι σημαντικός παράγοντας και με την καθοδήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου έγινε ένα πάντρεμα όλων αυτών των παραγόντων. Οφείλουμε να κάνουμε μια υπόκλιση γιατί ο Ηρακλής είναι παράδειγμα προς μίμηση».

 

Most Popular

To Top