Ποδόσφαιρο

«Τα Χριστούγεννα θα κάνουμε ταμείο.Προχωράμε βήμα-βήμα

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σπάρτη, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σημείωσε:

«Το πρώτο, το οποίο θέλω να τονίσω, είναι να ευχαριστήσω τον κόσμο, που ήρθε να μας συμπαρασταθεί. Να γνωρίζουν όλοι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στον κόσμο μας.

Ήταν μία νίκη, την οποία είχαμε απόλυτη ανάγκη. Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και μπορέσαμε να πετύχουμε τον στόχο, που είχαμε θέσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Γνωρίζουμε άριστα ποιες αλλαγές θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε στην ομάδα, προκειμένου να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της προς το καλύτερο. Οι προπονητικές εβδομάδες για εμάς αρχίζουν από εδώ και πέρα, καθώς ήρθαμε σε περίοδο με συχνούς αγώνες και δεν προλάβαμε να δουλέψουμε, όπως πρέπει και όπως είναι απαραίτητο για την ομάδα.

Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και τίποτε απολύτως δεν πρόκειται να κριθεί από τόσο νωρίς. Είναι βέβαιο ότι όλοι θα στραβοπατήσουν και δικό μας μέλημα είναι να παίρνουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να συγκεντρωνόμαστε σε αυτόν. Τίποτε περισσότερο.

Πρέπει να να φτάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ως τη διακοπή του πρωταθλήματος τον Δεκέμβριο και από εκεί και πέρα να κάνουμε ταμείο, για να δούμε πού βρισκόμαστε και πώς πρέπει να κινηθούμε».

Most Popular

To Top