Ποδόσφαιρο

«Τα πάντα για την νίκη»

Εν όψει της αυριανής (27/10) πρεμιέρας του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο στο Καυτανζόγλειο (15.00), ο προπονητής του Ηρακλή, Αλέκος Βοσνιάδης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Ξεκινάει μια δύσκολη αγωνιστική περίοδο με εμάς να έχουμε ξεκάθαρες προσδοκίες. Συσπειρωμένοι όλοι, η διοίκηση, η ομάδα και ο κόσμος θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Όταν όλος ο κόσμος σε χρίζει φαβορί, πρέπει να έχεις τη δύναμη να το αποδείξεις και στο γήπεδο. Για το ξεκίνημα, είμαι αισιόδοξος.

Πιστεύω πολύ στην ομάδα και ελπίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Σ’ ότι αφορά την πρεμιέρα, θα αγωνιστούμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι άγνωστος προς εμάς, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε αλλαγές. Ο Ηρόδοτος είναι ένας αντίπαλος που ανέβηκε φέτος στη Football League με όνειρα και φιλοδοξίες.

Από την πλευρά μας, γνωρίζουμε ότι κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, ότι έχει άγχος, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο για να βγούμε νικητές και να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με τρεις βαθμούς. Περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να στηρίξει την ομάδα και την προσπάθειά μας και εμείς υποσχόμαστε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για τη νίκη”.

Most Popular

To Top