Βόλει

Τα εισιτήρια διαρκείας της νεας σεζόν

diarkeiawΤα εισιτήρια διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε με έναν πρωτότυπο τρόπο η ομάδα βόλλει του Ηρακλή. Αναλυτικά η ανακοίνωση 

 

Η επόμενη χρονιά αρχίζει! Τα διαρκείας είναι έτοιμα και ήρθε η στιγμή που θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας Η ομάδα που δόξασε το όνομα του ΗΡΑΚΛΗ όσο κανένας άλλος σε όλη την Ευρώπη ξεκινάει την προσπάθεια να ανέβει ακόμα ψηλότερα! Αγόρασε και εσύ το εισιτήριο διαρκείας 2016-2017

ΑΚΡΑΙΟΣ 50€ Είσαι στο πέταλο, είσαι στα άκρα. Δε δέχεσαι υποδείξεις. Για σένα ο αγώνας είναι καθημερινότητα. Για σένα η ομάδα δε χάνει ποτέ γιατί παίζεις πάντα με τους δικούς σου κανόνες, στο δικό σου γήπεδο.

ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ 100€ Δε χάνεις παιχνίδι. Είσαι πάντα εκεί, δίπλα στο παρκέ! Σηκώνεσαι όρθιος σε κάθε αδικία και πανηγυρίζεις κάθε πόντο σαν μικρό παιδί! Ο Ηρακλής είναι κομμάτι της ψυχής σου.

LIBERO 300€ Βρίσκεσαι παντού. Βοηθάς την ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο. Οδηγείς και συμβουλεύεις. Σε χρειαζόμαστε όλοι. Ο Ηρακλής σε περιμένει Όλοι μαζί Όλοι ενωμένοι Να οδηγήσουμε ξανά στην κορυφή τον ΗΡΑΚΛΗ!

Most Popular

To Top