Ποδόσφαιρο

Τα δεδομένα που υπάρχουν για την επόμενη μέρα

Το σταυρόλεξο εξακολουθεί να είναι δύσκολο για τον Ηρακλη για την επόμενη μέρα του..Τα δεδομένα και οι καταστάσεις που υπάρχουν συντείνουν ίσως στην χειρότερη φάση της ιστορίας του, αφού το ενδεχόμενο ακόμα και να μην μπορέσει να αγωνιστεί σε κάποια κατηγορία φαντάζει περισσότερο εφικτό από κάθε άλλη φορά.

Αυτη την στιγμή τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Η ομάδα οδηγείται από τον Τομ Παπαδόπουλο στην Γ΄Εθνική(4η κατηγορία), από την στιγμή που θεωρεί ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής της υπάρχουσας ΠΑΕ στην Φουτμπολ Λίγκ

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με την ανακοίνωση του μεταφέρει ότι αναζητάει ΑΦΜ ομάδας από την Σουπερ Λίγκ και πως δεν τον ενδιαφέρει άλλη προοπτική. Απλά αν βρεθεί κάτι άλλο απλά θα στηρίξει με την μορφή χορηγίας μια μελλοντική ομάδα σε χαμηλότερη κατηγορία.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ημίθεος μπορεί να πορευτεί πλέον μόνο με νέο ΑΦΜ αλλά για μια τέτοια διαδικασία χρειάζονται:

α) Να βρεθεί η ομάδα που μπορεί να αποκτήσει ο Ηρακλής. Αυτη την στιγμή δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και η Τρίγλια φαντάζει ως ένα ιδανικό σενάριο,όμως ακόμα και αυτό δε είναι εύκολη υπόθεση.

β) Χρήματα για να αποκτηθεί η νέα ΠΑΕ αλλά ταυτόχρονα να λειτουργήσει για την νέα σεζόν

γ) Τους ανθρώπους που θα τρέξουν την νέα ΠΑΕ αλλά και θα αναλάβουν και τις οικονομικές ευθύνες.Γιατι πλέον δεν θα είναι μια ερασιτεχνική ομάδα, όπως ήταν την προηγούμενη φορά, αλλά σε μια επαγγελματικη κατηγορία,με εφορία, ΦΠΑ, ΙΚΑ και άλλες πολλές υποχρεώσεις.

δ) Σε ένα ακόμα δύσκολο μονοπάτι της ιστορίας του ο Ηρακλής χρειάζεται απαραίτητα τον κόσμο του. Αυτή την στιγμή η ρευστή κατάσταση έχει οδηγήσει τους περισσότερους σε ένα αρνητισμό και μια κριτική για τους πάντες μέσω του διαδικτύου. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φανεί χρήσιμο για τους κυανόλευκους.Θα πρέπει αυτή την φορά αν βρεθεί λύση να στηριχτεί πραγματικά και ουσιαστικά από τον κόσμο και να προστατευτεί ως «κόρη οφθαλμού» γιατί μπορεί να είναι και η τελευταία ευκαιρία.

ε) Επιβάλλεται να γίνει μια προσπάθεια, πραγματική και ουσιαστική, συσπείρωσης όλων στον σύλλογο όπως και προσέγγισης ανθρώπων που έχουν απομακρυνθεί για διάφορους λόγους.Σε μια άλλη προοπτική θα πρέπει να αναζητηθούν άνθρωποι που μπορούν να στηρίξουν ένα όραμα για το επόμενο διάστημα, έχοντας όμως και την οικονομική δυνατότητα( εξαιρετικά δύσκολο σενάριο)

στ) Αν τελικά δεν βρεθεί λύση μέσω ΑΦΜ τότε μοιραία η ομάδα είτε θα πάει να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική χωρίς να έχει κάτι δεδομένο για την επόμενη μέρα. Γιατί σε κάθε σενάριο επιστροφής της στις επαγγελματικες κατηγορίες, αυτόματα θα ενεργοποιησει την υπάρχουσα κατεστραμμένη ΠΑΕ. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να δημιουργηθεί μια νέα ομάδα που θα ξεκινήσει από την αρχή δηλαδή τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ.

Most Popular

To Top