Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τα δάκρυα του Παπαδόπουλου

papadopoulos

Βουρκωμένος από όσα συνέβησαν  μετα το τέλος του αγώνα , όταν οι παίκτες πήγαν στην Θύρα 10 και αποθεωθήκαν , ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος  που είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης

Είπα στους παίκτες μου ότι η σημερινή αναμέτρηση είναι 4 βαθμοί και όχι τρεις.  Αν είμαστε το ίδιο σοβαροί θα αυξήσουμε την διαφορά. Ο κόσμος ήταν συγκινητικός και δεν το έχω ξαναδεί αυτό που έγινε μετά το τέλος του αγώνα. Μέτα ‘από όσα τράβηξε αυτός ο κόσμος

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή

«Θα συμφωνήσω πως στο πρώτο ημίχρονο η Καρδίτσα αμύνθηκε πολύ καλά, δεν είχαμε γρήγορη ανάπτυξη, κουβαλούσαμε πολύ την μπάλα. Ευτυχώς για εμάς το δεύτερο ξεκίνησε πολύ καλά και αυτό ήταν και το κλειδί. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, κλειδί για την συνέχεια, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είχε καμία σχέση με αυτή που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Επαναλαμβάνω το κερδίσαμε μετά από όλη αυτή την κούραση που τραβάμε. Ήταν αναμενόμενο ότι θα υπάρχει αργεί σκέψη, αλλά αυτό που μας ενδιάφερε ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

 

Ιδαίτερα συγκινημένος ήταν στην αναφορά του για τον κόσμο λέγοντας  «Θα θελα να αναφερθώ στον κόσμο. Σήμερα έγινε κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Κάτι που δεν το έχω ξαναδεί. Το παιχνίδι είχε τελειώσει και επί μία ώρα ο κόσμο ήταν στην κερκίδα και τραγουδούσε. Τους καταλαβαίνω γιατί μετά από χρόνια έχουν χαρά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς η θετική αύρα  του κόσμου,  μας δίνει πολύ μεγάλη ώθηση. Υπάρχει συνέχεια με δύσκολα ματς, με δύο εκτός έδρας παιχνίδια πολύ σημαντικά. Δεν φοβόμαστε κανέναν και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κορυφή και αν είναι δυνατόν να μεγαλώσουμε την διαφορά από τον τρίτο. Συγχαρητήρια σε όλους. Το λιγότερο που έχω να πω είναι πως με συγκίνησε να κάθεται ο κόσμος μετά το ματς και να ζητάει τους παίκτες να βγούνε έξω. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ένα ευχαριστώ».

 

Για τον Ρουγκάλα: «Για πρώτο παιχνίδι τα πήγε πολύ καλά. Είχαμε αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να στηριζόμαστε σε αυτόν. Κάθε αρχή είναι δύσκολη για κάθε παίκτη».

Για τις διαιτησίες είπε: «Δεν είναι δική μου δουλειά αυτή να το σχολιασω. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και σε διαιτησίες που δεν ήταν καλές για εμάς κερδίσαμε και δείχνουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την δική του συμβολή στην φετινή πορεία: «Κοιτάξτε από την αρχή που ξεκινήσαμε αρχή υπήρχε μια αμφισβήτηση και νιώθω χαρούμενος γι’ αυτό και νιώθω χαρούμενος».

Most Popular

To Top