Μπάσκετ

Τέλος Σκαραφίγκας και Σαμόλής

Στην λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Σπύρο Σαμόλη, προχώρησε η διοίκηση του Διαγόρα Δρυοπιδεών.

Οι δύο πλευρές είχαν μία άκρως πετυχημένη συνεργασία για τρία χρόνια τα οποία συνοδεύτηκαν από ισάριθμες ανόδους από την Α’ ΕΣΚΑ. Με τον Σαμόλη στον πάγκο η ομάδα από την Κύθνο αντιμετώπισε στο φετινό κύπελλο Ελλάδος την ΑΕΚ στην έδρα της, στο Αιγάλεω.

Αυτή την στιγμή ο Διαγόρας έχει ρεκόρ 7-6 με πιο πρόσφατη την εκτός έδρας ήττα από τον Ηρακλή.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Μετά από τρία χρόνια και ισάριθμες ανόδους, είμαστε στη δύσκολη θέση να λύσουμε τη συνεργασία μας με ένα δικό μας παιδί, ένα παιδί από το νησί μας. Τρία χρόνια, τρεις άνοδοι και για πρώτη φορά στην πολύ δύσκολη Α2. Ευχαριστούμε Σπύρο Σαμόλη, θα είσαι πάντα οικογένεια

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑΣ

Παρελθόν αποτελεί από τον Ερμή Αγιάς ο Γιώργος Σκαραφίγκας. Η ομάδα ανακοίνωσε ότι ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του η οποία κιαι έγινε δεκτή.

Η ανακοίνωση παραίτησης του Γιώργου Σκαραφίγκα

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο κ. Γιώργος Σκαραφίγκας από τον πάγκο του Ερμή Αγιάς και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του τονίζει τα εξής:

«Τέλος… Μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα και έμαθα με τον τεράστιο Νέστορα Κόμματο. Όχι «γεια» αλλά «εις το επανιδείν».

Δυστυχώς η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όπως τα θέλουμε, ένα υπέροχο ταξίδι τελειώνει νωρίς για προσωπικούς λόγους, μη διαπραγματεύσιμους που πρέπει να βρίσκομαι στην Αθήνα.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους αθλητές, συνεργάτες, προπονητές, φιλάθλους για τη στήριξή τους και τη συνεργασία τους, αλλά ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Ριζούλη που άνθρωποι σαν κι αυτόν σπανίζουν στο χώρο μας».

Most Popular

To Top