Βόλει

«Σύννεφα» για το… Λιγκ Καπ

volley3Το Λιγκ Καπ πλησιάζει, ωστόσο οι πληροφορίες που έρχονται δεν είναι και τόσο… θετικές.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε χθες αργά η πολυαναμενόμενη σύσκεψη με την ηγεσία των υπηρεσιών ασφαλείας της Κύπρου, η οποία θα αποφασίσει για την άδεια τέλεσης της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Μπορεί στις 19 Ιουλίου να ανακοινώθηκε πως το φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, ωστόσο κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν είχε προνοήσει να ζητήσει την σχετική άδεια από την κυπριακή κυβέρνηση!

Κάποιοι μπορεί να τονίσουν πως αυτό είναι ένα τυπικό ζήτημα, ωστόσο… υπάρχει μεγάλο θέμα με την ασφάλεια των αγώνων, καθώς  συμμετέχουν οι Ηρακλής, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αρμόδιοι της κυπριακής αστυνομίας πριν την συγκεκριμένη σύσκεψη, είχαν έρθει σε επαφή και με την Υπηρεσία Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ, ώστε να πάρουν τις απαραίτητες πληροφορίες.

Μάλιστα, τους τόνισαν πως για να αναλάβουν την ευθύνη, χρειάζονται δύναμη 400 ανδρών για τις 48 ώρες που θα διαρκέσει το εν λόγω τουρνουά.

Πλέον ΕΣΑΠ και ΚΟΠΕ κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα, καθώς για να γίνει το τελευταίο, θα χρειαστούν αρκετά περισσότερα χρήματα, τα οποία θα ανεβάσουν το κόστος της διοργάνωσης στα… ύψη.

Most Popular

To Top