Ποδόσφαιρο

Συνάντηση-συνέλευση για την επόμενη μέρα

Με πρωτοβουλία του Iraklis Athens Club θα διεξαχθεί συγκέντρωση σήμερα στο Κατσάνειο αναφορικά με τις εξελιξεις που θα πρέπει να δρομολογηθούν για την επόμενη μέρα του Ηρακλή

Η ανακοίνωση που είχε εκδώσει ο σύνδεσμος αναφέρει τα εξής:

1. Ζητούμε την άμεση πραγματοποίηση συνάντησης εκπροσώπων των ενεργών και με νομική υπόσταση φορέων του ΗΡΑΚΛΗ τη Δευτέρα 8/7 και ώρα 17:00 στο Κατσάνειο. Οι φορείς αυτοί είναι ο Γ.Σ. Ηρακλής, η Αυτόνομη Θύρα 10, το Iraklis Athens Club, ο Όμιλος 1899 και η νεοσύστατη Λέσχη Φίλων Ηρακλή.
Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί τηλεφωνικές προσκλήσεις στους εκπροσώπους των παραπάνω φορέων και τις έχουν αποδεχτεί.
Τα θέματα προς συζήτηση αφορούν τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή (έχουμε προτάσεις), αλλά και γενικά τις εξελίξεις και την πορεία του Συλλόγου και την οπαδική σύμπλευση. Παρόμοια συνάντηση έχει να πραγματοποιηθεί πριν από το 2006!!! Η ανάγκη είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική!
2. Παρακαλούνται τη γωνιά να μας αδειάσουν κάθε λογής τύποι που παρασιτούν πάνω στις σάρκες του ΗΡΑΚΛΗ μας εδώ και ατελείωτα χρόνια. Ας σταματήσουν να βγαίνουν στα εχθρικά ΜΜΕ και να διχάζουν τον απλό κόσμο προτείνοντας ανέφικτες λύσεις, σαν τις τελευταίες που δε λειτούργησαν και που εξυπηρετούν τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα και των αφεντικών τους. Αυτές οι γραμμές αποτελούν την τελευταία προειδοποίηση προς αυτούς!

Most Popular

To Top