Μπάσκετ

Συνάντηση Καράογλου τα μέλη της ΚΑΕ Ηρακλής

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Θόδωρο Καράογλου, είχαν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ηρακλής.

Με βάση το ρεπορτάζ που υπάρχει, η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την ομάδα σχετικά με την νέα σεζόν και την προσπάθεια που κάνει για να είναι ανταγωνιστική στη Basket League και αναλύθηκαν πλάνα σχετικά, ιδίως για το γήπεδο. Παράλληλα τονίστηκε η προσπάθεια που γίνεται στα τμήματα Υποδομής με στόχο να ασχοληθεί η νεολαία μας με το μπάσκετ και τον Αθλητισμό γενικότερα.

Ο κ. Καράογλου, γνωστός άλλωστε για την αγάπη του για τον Ηρακλή, υποσχέθηκε πως θα είναι αρωγός στις προσπάθειες της ομάδας, ζήτησε διαρκείας για να είναι παρών στους αγώνες , όπως ήταν σε ορισμένους και τα προηγούμενα χρόνια, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια , ενώ εξήρε την παρουσία και την προσφορά του, Θόδωρου Δρακόπουλου στα δρώμενα του Συλλόγου και ιδίως της ΚΑΕ τα τελευταία χρόνια.

Παρόντες εκ μέρους της ΚΑΕ ήταν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Διονύσης Κοντοτάσιος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Κούσης και ο υπεύθυνος Ακαδημιών Χρήστος Παπαδούλης.

Most Popular

To Top