Ποδόσφαιρο

«Στόχος δεν μπορεί να είναι μια απλή συμμετοχή»

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο Άγγελος Καραντασιάδης από την ολοκλήρωση της υπόθεσης παραμονής του στον Ηρακλή.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ημίθεου επισήμανε στη «ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ» πως ήταν εύκολο να επέλθει η συμφωνία από τη στιγμή που υπήρχε αμφίδρομη θέληση γι’ αυτήν: «Είμαι ευχαριστημένος από τη συνεργασία, την προσέγγιση και το κλίμα στην ομάδα. Ήταν εύκολο να συμφωνήσουμε. Το θέλαμε και οι δύο. Δεν είχα κάτι διαφορετικό στο μυαλό μου από το να ανανεώσω. Περίμενα μια καλή πρόταση και ήρθε μετά την πρώτη συζήτηση».

 

«Κατσαμπής-Μπαξεβάνος η αρχή του κορμού»

 

Ερωτηθείς σχετικά με τη διατήρηση του βασικού «κορμού» της ομάδας από πέρσι, απάντησε: «Είναι πολύ σημαντικό. Στήσαμε μια οικογένεια στα αποδυτήρια. Ήταν ένα από τα κλειδιά της περσινής επιτυχίας. Έπρεπε να γίνει και έγινε. Θα είναι σημαντικό για τη νέα χρονιά που κρατήθηκε ο «κορμός»». Όσο για τους Τάσο Κατσαμπή και Σπύρο Μπαξεβάνο; «Έχουμε πολύ καλή σχέση όλοι μας μεταξύ μας. Χτίσαμε πολύ καλή χημεία. Είναι πολύ σημαντικό στα αποδυτήρια και σ’ αυτό που βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ο «κορμός» της ομάδας ξεκινά από αυτούς τους δύο, δεν τον αποτελούμε μόνο οι παίκτες».

 

Ο στόχος και ο κόσμος

 

Σχετικά με το στόχο του Ηρακλή στη νέα χρονιά ο Άγγελος Καραντασιάδης δήλωσε: «Είναι ακόμη νωρίς. Στόχος όμως για τον Ηρακλή δεν μπορεί να είναι μια απλή συμμετοχή. Είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστήσουμε ξανά. Η Football League έχει διαφορετικό επίπεδο, αλλά όσοι έμειναν έχουν εικόνες από υψηλότερο. Ανυπομονώ να βρεθώ στην «πρώτη». Πέρσι ήταν ξεχωριστό αυτό που πετύχαμε. Φέτος στη Football League, είναι πρόκληση». Κλείνοντας αναφερθείς στη στήριξη του κόσμου τόνισε: «Μας βοήθησε πέρσι καταλυτικά σε όλα τα ματς εντός-εκτός έδρας. Θέλω και πιστεύω ότι θα είναι ακόμη πιο πολύ κοντά μαζί μας».

Most Popular

To Top