Μπάσκετ

Στο Ιβανώφειο η Αυτόνομη θύρα 10

Με ανακοίνωση της η ΑΘ-10 ενημερώνει ότι θα υπάρχει πλέον νέος χώρος του συνδέσμου στον χώρο του Ιβανωφείου, που θα λειτουργεί πριν τις αναμετρήσεις του Ηρακλή σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια θέλουμε να καλέσουμε ολόκληρο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να παραβρεθεί σε μια εξαιρετικά σημαντική μέρα για το σύνδεσμο μας.

Ενώ τα πάντα και οι πάντες τριγύρω μας ωθούν να απομακρυνθούμε από την πραγματικότητα του ΗΡΑΚΛΗ εμείς επιλέγουμε να ξαναπιάσουμε το νήμα από την αρχή.
Επιλέγουμε να πάρουμε μια βαθειά ανάσα, να γεμίσουμε τα πνευμόνια μας με αέρα αντεπίθεσης, να οπλιστούμε με υπομονή, να προετοιμάσουμε το στομάχι μας για νέες μάχες, για νέες πίκρες και ανείπωτες χαρές.
Επιλέγουμε να αφήσουμε τη μιζέρια στο σπίτι μας και να ξεκινήσουμε τη δικιά μας έφοδο προς τον ουρανό, να ξεκινήσουμε τη δικιά μας ανεξέλεγκτη πορεία μέχρι να γίνουν πραγματικότητα ακόμα και όσα δεν τολμήσαμε να ονειρευτούμε.

Την ερχόμενη Πέμπτη 28/2 από τις 19:00 σας καλούμε στα εγκαίνια του νέου μας συνδέσμου στο χώρο του Ιβανωφείου για ένα γλέντι σαν αυτά που μόνο ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ ξέρει να στήνει.
Την ερχόμενη Πέμπτη ανοίγει ακόμα ένα σπίτι για κάθε κυανόλευκη καρδιά και το μόνο σίγουρο είναι ότι από την Παρασκευή κιόλας… τίποτε δεν θα είναι ίδιο!!!

ΥΓ: Ο σύνδεσμος στο χώρο του Ιβανωφείου θα ανοίγει αποκλειστικά και μόνο πριν και μετά τους αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου του ΗΡΑΚΛΗ. Τις υπόλοιπες μέρες η λειτουργία του συνδέσμου της Αριστοτέλους συνεχίζεται κανονικά.

Most Popular

To Top