Ποδόσφαιρο

Στο ίδιο έργο θεατές- Ακίνδυνος και ανούσιος

Στο ίδιο έργο θεατές με τον Ηρακλή να δέχεται ένα γκολ που ίσως να μην έπρεπε να μετρήσει, όμως δεν καταφερε να αντιδράσει και να διεκδικήσει κάτι από τη αναμέτρηση στην Πάτρα.

Το γκολ του Ελευθερίαδη στο 9’ έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα με έναν Ηρακλή να προσπαθεί να έχει την μπάλα στην κατοχή του, όμως να εινα ακίνδυνος κυρίως στο πρώτος μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε προσπάθεια αλλα έλειπαν οι κλασικές στιγμές για τους κυανόλευκους που περιορίστηκαν σε ένα αργό ποδόσφαιρο και πολλά γεμίσματα. Στα τελευταία 20 λεπτά υπήρξε ένας μονόλογος για τον Ηρακλή που ήτα ανούσιος με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να χρησιμοποιεί όλες τις αλλαγές  του για να δώσει μεγαλύτερη πίεση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μοιραία όμως ο Ημίθεος έμεινε στα κρύα του λουτρού και πολύ πίσω στη βαθμολογία.

Παναχαϊκή: Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Αργυρόπουλος (84′ Ντάσιος), Σωτηράκος, Μαυρίας, Φουρλάνος (57΄Παπατόλιος), Ελευθεριάδης, Κολ (65′ Κυνηγόπουλος), Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης.

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Κουτρουμάνος, Ζιαμπάρης, Κούσας, Χιντζίδης, Μουμίν, Παναγιωτούδης (79′ Κλέιτον), Μενδρινός, Ντούνης (76′ Χασομέρης), Πασάς (46′ Ρόβας), Περόνε.

Most Popular

To Top