Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Σκεφτόμαστε την Γ΄ Εθνική»

Το μέλος της νέας διοίκησης του ΓΣ Ηρακλή , Φώτης Θέος, μίλησε στον ARENA FM 89,4 για όσα συμβαίνουν στον ιστορικό σύλλογο:

«Βγάλαμε διοίκηση και θα συσταθούμε σε σώμα αύριο Παρασκευή, προκειμένου να αποκτήσει επιτέλους διοικητική υπόσταση ο σύλλογος. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να φτιάξουμε τα τμήματα και κυρίως το ποδοσφαιρικό, ενώ επανέρχεται στο σύλλογο όλο το συγκρότημα της Μίκρας, με τα γήπεδα ποδοσφαίρου και θα πρέπει να υπάρχει ποδοσφαιρικό τμήμα, για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά».

Για το που θα αγωνιστεί ο Ηρακλής:«Δεν αποκλείουμε την περίπτωση να κατεβεί η ποδοσφαιρική ομάδα με ΑΦΜ του Ιδρυτικού της Κατερίνης στη Γ΄ εθνική, μετά την απομάκρυνση του Παπαθανασάκη, προκειμένου να μην σβήσει η ιδέα του Ηρακλή και επειδή χρειάζονται χρήματα και τίποτε άλλο, θα ζητηθεί από κάποιους παράγοντες να αναλάβουν τα οικονομικά αυτής της ομάδας στη Γ΄ εθνική, να κάνουν μεταγραφές και να πάρουμε επιτέλους μια απόφαση, που θα παίξει ο Ηρακλής».

Τέλος, ο Φώτης Θέος, δήλωσε: «Θα γίνει νομική θωράκιση του συλλόγου, με τη ΓΓΑ και το αρμόδιο Υπουργείο, ενώ θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η ρίζα του προβλήματος είναι ακριβώς αυτό το θέμα, η ύπαρξη του ίδιου του συλλόγου μας, του ΓΣ Ηρακλή».

Most Popular

To Top