Διάφορα σπόρ

Σε υψηλά στάνταρ η συγχρονισμένη κολύμβηση του Ηρακλή

Με δύο χάλκινα μετάλλια έκλεισε η χρονιά για την ομάδα μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής κολύμβησης κορασίδων Α’, που διοργανώθηκε από τον σύλλογο μας και την Κ.Ο.Ε. στη Θεσσαλονίκη. Οι πρωταθλήτριες μας κατάφεραν να ανέβουν δύο φορές στο βάθρο των κορυφαίων αθλητριών της Ελλάδος, ενώ ανέβασαν τον σύλλογο μας στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης των σωματείων -ανάμεσα σε 22 σωματεία- , επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία χρόνων στον χώρο.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και συγκινημένοι για την ακρως επιτυχημένη διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, μετά από έντεκα χρόνια, στην πόλη μας. Γιαυτό και επιθυμούμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε, καταρχήν, όλους τους χορηγούς που συνεισέφεραν με οποιονδήποτε τρόπο στη διεκπεραίωση του πρωταθλήματος και που χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν εφικτή η ανάληψη οργάνωσης με τέτοια εμβέλεια. Έπειτα, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κυριο Fotis Theos , πρόεδρο τους γυμναστικού συλλόγου Ηρακλή, που στάθηκε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και κατά την διάρκεια όλου του πρωταθλήματος και που πάντοτε στηρίζει την κάθε μας προσπάθεια! Τέλος, δεν θα μπορούσε παρά να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στον έφορο μας, Konstantinos Konstantinidis , ο οποίος έδωσε και δίνει καθημερινώς την ψυχή του για το τμήμα μας και ο οποίος ανέλαβε από το μηδέν την οργάνωση ενός τόσο σημαντικού και μεγάλου πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στο αγωνίσμα του ομαδικού, οι αθλήτριες μας Αγγελοπούλου, Γαλή, Γκουροβανίδου, Ηλιάδου, Καραπαναγιώτου, Κεχαΐδου, Μαστροδημήτρη Σ, Σαββουλιδου, Παπαδόπουλου και Τσικλη ξεχώρισαν κατακτώντας την Τρίτη θέση ενώ το ομαδικό μας με τις Βουρκούδη, Κατσαρκα, Μαστροδημήτρη, Μπακουράτζε και Παπαζιώγα κέρδισαν την 13η θέση ανάμεσα σε 19 συμμετοχές.

Ακόμη, στο αγώνισμα του ντουέτο οι διεθνείς μας αθλήτριες Αγγελοπουλου και Καραπαναγιώτου, διατήρησαν την Τρίτη θέση ανάμεσα στον εξαιρετικό αριθμό των 46 συμμετοχών.

Στο αγώνισμα του σόλο, τα κορίτσια μας κατατάχθηκαν στην 4η, 5η και 14η θέση με τις Καραπαναγιώτου, Αγγελοπούλου και Γαλή αντίστοιχα, μεταξύ 49 συμμετοχών.

Στις φιγούρες τα αποτέλεσματα ήταν εξίσου θετικά, αφού το σύνολο των αθλητριών μας παρουσιασε μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η επιτυχία των δυο αθλητριών μας -Καραπαναγιωτου και Αγγελοπουλου- που κέρδισαν την 4η και 5η θέση μεταξύ 191 αθλητριών.

Τέλος, στο αγώνισμα του Combo, οι αθλήτριες μας Αγγελοπουλου, Γαλή, Γκουροβανίδου, Ηλιάδου, Καραπαναγιώτου, Κεχαΐδου, Μαστροδημήτρη Σ, Σαββουλιδου, Παπαδόπουλου και Τσικλη κέρδισαν την 5η θέση ανάμεσα σε 12 συμμετοχές.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και φυσικά στους γονείς τους που τις στηρίζουν ανελλιπώς. Πάνω από όλα, ωστόσο, συγχαρητήρια στην Eugenia Koutsoudi που προσπαθεί και φροντίζει καθημερινώς το σύνολο των αθλητριών μας και που με σκληρή δουλειά εξασφαλίζει τόσο μεγάλες επιτυχίες για την ομάδα!

Most Popular

To Top