Βόλει

Σε απολογία Ηρακλής και Παναθηναϊκός

ε απολογία για την συμπεριφορά των οπαδών τους τη 14η αγωνιστική κλήθηκαν ο Παναθηναϊκός και ο Ηρακλής.

Στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ οπαδός των «πρασίνων» πέταξε τσιγάρο με αποτέλεσμα να υπάρχει 10λεπτη διακοπή στο παιχνίδι ενώ άνψαν και καπνογόνα. Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Ηρακλή και ΠΑΟΚ εκτοξεύθηκαν μπουκάλια ενώ υπάρξαν και υβριστικά συνθήματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ κάλεσε σε απολογία:

Το Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο. όπως μέχρι σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου να παραστεί ενώπιόν του προέδρου ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις (ρίψη κανογόνου και τσιγάρου εντός αγωνιστικού χώρου), όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ε.Κ. για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League που διεξήχθη το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο γυμναστήριο του Πανελλήνιου Γ.Σ.

Επίσης το Τ.Α.Α. Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 όπως μέχρι σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου να παραστεί ενώπιόν του προέδρου ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις (υβριστικά συνθήματα, ρίψη μπουκαλιών και πλαστικών εντός αγωνιστικού χώρου), όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – Π.Α.Ο.Κ. για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League που διεξήχθη το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο γυμναστήριο της Μίκρας.

Most Popular

To Top